„iPhone X“ prekybos pradžia nunešė stogą tūkstančiams lietuvių: tokio ažiotažo dar nėra buvę?  (2)

Dėl naujojo „iPhone X“ pirkėjai stoja į eiles visame pasaulyje, didžiulį susidomėjimą jaučiame ir Lietuvoje. „Telia“ išplatino pranešimą spaudai, kad jos klientai kone kasdien teiraujasi, kada galės įsigyti ateities išmaniuoju telefonu vadinamą „iPhone X“. Oficiali prekyba Lietuvoje, kaip ir visame pasaulyje, prasidėjo penktadienį (lapkričio 3 d.) 8 val. ryto. Lapkričio 3 d. pirmieji „iPhone X“ pasieks juos iš anksto užsisakiusius klientus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Šiandien, pirmą prekybos dieną turėsime išties didelį kiekį „iPhone X“, o kad klientams nereikėtų jų ieškoti po skirtingas vietas, visi jie bus parduodami viename salone. Visgi nujaučiame, kad visiems šių telefonų neužteks, todėl visus kvietėme į saloną atvykti anksčiau“, – sako Norbertas Žioba, „Telia“ privačių klientų vadovas.

„Bitė Lietuva“ irgi tikina, kad naujųjų „Apple“ flagmanų „iPhone X“ lietuviai laukia su nekantrumu. Jų oficiali prekyba Lietuvoje ir visame pasaulyje prasidėjo lapkričio 3 d., o technologijų entuziastai bendrovės „Bitė Lietuva“ išankstinės prekybos metu per greičiau nei dvi paras išpirko pirmąją jų partiją.

„Pagal išankstinius užsakymus – tai pats geidžiamiausias  „iPhone“ modelis per visą laiką, kai jais prekiaujame. Itin didelis lietuvių susidomėjimas lėmė, kad visi išankstinei prekybai skirti įrenginiai buvo išpirkti per trumpiau nei dvi paras. Nenuostabu, juk tai vienas įdomiausių ir laukiamiausių šių metų telefonų – pagal išankstinius pardavimus „iPhone X“ aplenkė visus kitus šiemet pristatytus flagmanus“, – sako Arūnas Mickevičius, bendrovės „Bitė Lietuva“ rinkodaros vadovas.

Pasak jo, klientai, nesuspėję „iPhone X“ užsisakyti iš anksto, ribotą jų kiekį galės įsigyti nuo šiandien didžiuosiuose „Bitės“ salonuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje ir Marijampolėje.

„Jubiliejiniai „Apple“ telefonai sumušė populiarumo rekordus. Vos prasidėjus išankstinei registracijai pastebėjome, kad norinčiųjų yra gerokai daugiau, nei planuota. Naujos kartos telefonus tiesiai į namus ar darbovietę dar šįryt pristatėme patiems pirmiesiems internetu užsiregistravusiems klientams“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius. 

Didžiausio mažmeninės buities technikos ir elektronikos tinklo „Topo centras“ generalinio direktoriaus Remigijaus Štaro teigimu, tai neabejotinai laukiamiausias šių metų naujo produkto pristatymas, pašalinsiantis daug įtampos.

„Nors ką tik debiutavęs „iPhone 8“ net viršija „iPhone 7“ pardavimus, matome daugybę į parduotuves ateinančių žmonių, kurie atidėjo savo pasirinkimą ir laukė būtent šiandienos. Uždanga atidengta, tad kviečiu visus ateiti, išbandyti abu telefonus ir atrasti savąjį „iPhone“!“ – kvietė R. Štaras.

Į „iPhone X“ pristatymo renginį, kuris vyko „Apple Shop“ Ukmergės g. 240 Vilnius, susurinko keliasdešimt fanų, kurie norėjo tapti pirmaisiais „iPhone X“ savininkais ir stoviniavo eilėje dar gerokai iki atsidarant parduotuvei. 

Šio telefono geidžiamumą patvirtina ir pirmosios išankstinės prekybos „iPhone X“ valandos, kuomet buvo parduota pusė jai skirtų naujųjų „Apple“ kūrinių, o po keleto dienų prekybą teko sustabdyti, nes buvo parduoti visi išankstinei prekybai skirti telefonai. Viso išankstinės prekybos metu „iPhone X“ parduota beveik tris kartus daugiau nei „iPhone 8“, o norinčių pirmiesiems iš anksto gauti šiuos telefonus nestabdė ir tai, kad už juos reikėjo sumokėti visą telefono kainą iš karto: už „iPhone X“ 64 GB – 1 169 Eur, o už „iPhone X“ 256 GB – 1 339 Eur.

Išankstinės prekybos metu šiek tiek populiaresni buvo 256 GB talpos „iPhone X“ (tiek „Space grey“, tiek „Silver“ spalvos). Nedaug populiarumu nusileido ir 64 GB talpos „iPhone X“ „Silver“ bei „Space grey“ modeliai. Išankstine prekyba labiausiai susidomėję buvo vilniečiai, bet „iPhone X“ jau džiaugiasi ir pirkėjai kituose didžiuosiuose Lietuvos miestuose ir net kai kuriuose miesteliuose, pavyzdžiui, Prienuose, Radviliškyje ir Rokiškyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(56)
(-50)

Komentarai (2)