52% nuolaida unikalaus dizaino, retro stiliaus, itin tyliai, reguliuojamo jautrumo, specialiai nešiojamiems kompiuteriams pritaikytai klaviatūrai ir pelei („Alfawise K800“ kaina, Specifikacijos, Video)  ()

„Alfawise K800“ – tai ergonomiškomis savybėmis išsiskiriantis belaidės klaviatūros ir pelės komplektas, kuris puikiai tinka naudoti kartu su nešiojamu kompiuteriu. Šis komplektas yra vertinamas dėl ypatingai tyliai veikiančių apvalių retro stiliaus klaviatūros klavišų bei pelės su keičiamu jautrumu DPI.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Alfawise K800“ specifikacijos

  • Klaviatūros klavišų skaičius: 84.
  • Pelės jautrumas: 800 / 1200 / 1600 DPI.
  • Veikimo dažnis: 2,4 GHz.
  • Maitinimas: klaviatūra – 2 x AAA baterijos; pelė – 1 x AA baterija.
  • Korpusas: pagamintas iš ABS plastiko.
  • Išskirtinės savybės: turi 13 funkcinių mygtukų; pasižymi ergonomišku dizainu; pelė su keičiamu jautrumu DPI; ypatingai tyli klaviatūra; baterijos taupymo režimai.
  • Matmenys: klaviatūra – 32,1 x 14,8 x 3 cm; pelė – 10,9 x 6,4 x 3,7 cm.

„Alfawise K800“ kaina

  • Lietuvoje neparduodama.
  • Gearbest“ – 23,73 €.
  • Šiuo metu komplektas parduodamas su 52% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai paštu.

Kompiuterinių klaviatūrų ir pelių pasirinkimas yra gausus kiekvienoje šalyje. Vis dėlto Europos rinkoje dominuoja vos keli gamintojai, todėl klaviatūros ir pelės komplektai vis dar išlieka gana brangūs. Jeigu norite sutaupyti, tuomet alternatyvų tenka ieškoti Kinijoje. Pavyzdžiui, Kinijoje pristatytas klaviatūros ir pelės komplektas „Alfawise K800“ išsiskiria ne tik konkurencinga kaina, bet ir geromis ergonominėmis savybėmis.

Pelei šiuo atveju daug pranašumo suteikia keičiamas jautrumas DPI (800 / 1200 / 1600) – to dažniausiai negali pasiūlyti nei „Dell“, nei „Lenovo“, nei „LogiLink“ klaviatūros ir pelės komplektai.

Tuo tarpu klaviatūrai išskirtinumo prideda retro stiliaus apvalūs mygtukai bei optimaliai parinktas klaviatūros pasvirimo kampas, kuris riešą ir pirštus leidžia laikyti diskomforto nesukeliančiose pozicijose.

Svarbu pabrėžti, kad „Alfawise K800“ pripažinimo susilaukia ir dėl itin tylaus darbo, kurį pavyksta pasiekti naudojant specialius triukšmo šalinimo techninius sprendimus.

Gamintojas tvirtina, kad „Alfawise K800“ klaviatūros mygtukų spaudymas sukuria mažesnį triukšmo lygį nei esame įpratę justi bibliotekoje. Tai tampa labai naudinga savybe tuomet, kai darbus prie kompiuterio paprastai atliekate kitiems jau miegant.

Galiausiai norisi pridėti, kad „Alfawise K800“ klaviatūra turi pagalbinius funkcinius mygtukus, tačiau bendras mygtukų kiekis šiuo atveju siekia tik 84 mygtukus. Visa tai skamba dar šauniau tada, kai paaiškėja, kad šis klaviatūros ir pelės komplektas išsiskiria optimaliai parinktais korpuso matmenimis (klaviatūra – 32,1 x 14,8 x 3 cm; pelė – 10,9 x 6,4 x 3,7 cm).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: