Naujos kartos belaidė „Xiaomi“ plaukų kirpimo mašinėlė, kuri sukurta specialiai vaikams, bet iš tikro tiks visiems - keraminiai ašmenys, 5 plaukų kirpimo ilgiai, 550 mAh baterija ir IPX7 standartas („Xiaomi MiTU Baby Hair Clipper“ kaina, Specifikacijos, Video)  ()

„Xiaomi MiTU Baby Hair Clipper“ plaukų kirpimo mašinėlė yra specialiai sukurta vaikams, tačiau tinkama naudoti ir suaugusiems. Švelnus dizainas, nekaistanti kirpimo galvutė, saugus ir našus ašmenų dizainas padeda greitai patrumpinti vaikų plaukus. Rinkinyje yra kelios kirpimo galvutės, leidžiančios plaukus patrumpinti iki vieno iš 5 ilgių. Šis įrenginys turi 550 mAh bateriją ir atitinka IPX7 standartą, todėl gali būti plaunamas po vandens srove.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Xiaomi MiTU Baby Hair Clipper“ specifikacija

Ašmenys: keraminiai lengvai valomi ašmenys;

Baterija: integruota 550 mAh;

Atsparumas vandeniui: kirpimo galvutė atitinka IPX7.

Papildomos funkcijos: papildomos galvutės leidžia pasirinkti vieną iš 5 plaukų kirpimo ilgių;

Matmenys ir svoris: 12,60 x 4,90 x 2,90 cm; 150 g.

Xiaomi MiTU Baby Hair Clipper“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas;
  • Gearbest“ - €27,59;
  • 31 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Geekbuying - €28.27
  • 47% nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Kai kalbama apie „Xiaomi“, dažnai juokaujama, kad jie gamina viską. Tai beveik tiesa ir tai parodo naujas, 2019 metais sukurtas dar vienas jų produktas - specialiai kūdikiams ir vaikams kurta kirpimo mašinėlė, kuri, beje, bus tinkama ir suaugusiems. 

„Xiaomi MiTU Baby Hair Clipper“ plaukų kirpimo mašinėlės bene geriausias jos bruožas yra tai, kad ji yra puikiai subalansuota vaikams. Sakysite, o kuo jų plaukai kitokie nei suaugusių? Plaukai tai tei patys, tik jie yra smulkesni, bet svarbiausias skirtumas slypi pačiuose vaikuose. Burzgiančios kirpimo mašinėlės juos gąsdina, pešančios sukelia skausmą, ilgas kirpimas išvargina ir jie ima muistytis, o didelės kirpimo galvutės yra tiesiog per didelės mažoms galvytėms.

O štai „Xiaomi MiTU“ švelnus dizainas ramina, negąsdina, ir pati mašinėlė veikia labai sklandžiai ir efektyviai. Ir ašmenys yra tinkamai apsaugoti, kad nedirgintų vaiko odos.

Keraminiai „Xiaomi MiTU“ plaukų kirpimo mašinėlės ašmenys kaista mažiau nei įprasti, todėl net jei kirpimo sesija užtruks vaiko nedirgins įšilusi mašinėlės galvutė. Ašmenys yra labai smulkūs, tačiau gana aštrūs, todėl plaukus kerpa labai efektyviai. Keramika turi ir kitą privalumą – ji nerūdija, o patys ašmenys ilgiau išlaiko aštrumą.

Rinkinyje yra keli antgaliai – galima pasirinkti vieną iš 5 skirtingų plaukų kirpimo ilgių. Jie yra labai lengvai keičiami, o pats prietaisas sveria vos 150 gramų. Tai yra įrenginys, kurį patogu laikyti ir naudoti.

„Xiaomi MiTU“ plaukų kirpimo mašinėlė turi integruotą 550 mAh bateriją – energijos neturėtų pritrūkti. Energijos lygio indikatorius yra ant prietaiso korpuso. Pačią mašinėlę labai lengva prižiūrėti ir dėl to, kad ašmenys labai lengvai valomi, ir dėl to, kad ją galima plauti po vandens srove – ji atitinka IPX7 standartą. Viduje yra lengvai išvaloma kempinėlė, kuri neleidžia plaukeliams pasiekti įrenginio elektronikos.

Rinkinyje rasite ir skraistę, valymo šepetėlį, šiek tiek alyvos, valymo kempinę, įkrovimo laidą ir instrukcijas anglų kalba. Tačiau pastarojo daikto gali ir neprireikti, nes „Xiaomi MiTU“ plaukų kirpimo mašinėlė yra išties paprastas įrenginys – jis turi vos vieną mygtuką.

Nors ši kirpimo mašinėlė kurta taip, kad geriausiu būdu būtų tinkama kūdikimas ir vaikams, bet iš tikro ją galėsite naudoti ir savo plaukų kirpimui. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai ()