Dideli pokyčiai – P. Korėjos automobilių gamintojas „SsangYong“ keičia pavadinimą  ()

Nuo „Dong-hwan Motor“, iki „Dong-A Motor“ ir „SsangYong“ – tai ketvirtasis Korėjos automobilių gamintojo pavadinimo pakeitimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„SsangYong“ keičia pavadinimą į „KG Mobility“, kai 2022 m. gamintiją įsigijo „KG Group“, ir ruošia daugybę naujų modelių. Apie tai buvo pranešta „Carscoops“ svetainėje.

Atgimęs Pietų Korėjos automobilių gamintojas daugiausia dėmesio skirs elektrinėms transporto priemonėms ir autonominio vairavimo technologijoms. Iš viso „KG Mobility“ Seulo mobilumo parodoje, kuri vyks kovo 30 d., ruošiasi pristatyti apie 16 koncepcinių ir serijinių transporto priemonių.

 

Galutinis sprendimas pakeisti „SsangYong“ pavadinimą buvo priimtas visuotiniame akcininkų susirinkime. „KG Mobility“ gaus naują „SsangYong“ logotipo versiją dvigubo žiedo pavidalu.

„KG Mobility“ nori išplėsti savo veiklą už „tradicinės automobilių gamybos ir pardavimo“ ribų. Prekės ženklas daugiausia dėmesio skirs naujoms technologijoms, įskaitant elektromobilių platformas.

 

Tarp 16 koncepcinių ir serijinių transporto priemonių, kurios bus pristatytos Seulo mobilumo parodoje, bus naujas serijinis modelis „Torres EVX“ ir dar trys elektromobiliai. Jie turi darbinius pavadinimus KR10, O100 ir F100.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(2)
(10)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()