Kaip seriale „Kobra 11“: užfiksuota kvapą gniaužianti avarija – automobilis pakilo kelis metrus į orą (Video)  ()

Avarijos akimirką užfiksavo automobilio „Tesla“ kamera. Atitrūkęs ratas rėžėsi į „Kia Soul“ priekį, po to automobilis kelis metrus pakilo į orą. Vaizdo įrašas sulaukė daugiau nei 9 milijonų peržiūrų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV, Los Andžele, įvyko įspūdinga eismo nelaimė. Atitrūkęs pikapo ratas atsitrenkė į automobilį „Kia Soul“, kuris nuo smūgio pakilo į orą kelis metrus, trenkėsi stogu į kelią ir sustoja ant ratų. Apie tai praneša „Fox News 10“.

„Tesla“ automobilio kamera užfiksavo šią sceną Ronaldo Reagano kelyje. Vaizdo įraše matyti, kad tamsios spalvos „Kia Soul“ važiuoja kairiau sidabrinio pikapo. Tada pikapo priekinis ratas staiga atsikabina ir atsidūria tiesiai priešais „Kia“.

„Kia Soul“ vairuotojas nespėjo sureaguoti ir priekiu trenkėsi į šį ratą, dėl ko automobilis pakilo kelis metrus į orą. Tada automobilis nusileido ant ratų ir prieš sustodamas nuriedėjo kelis metrus greitkeliu. Prie viso to, dar avariją sukėlęs ratas įskriejo į jau suniokoto automobilio galą, kai šis tiesiog stovėjo.

 

Laimei, kaip teigia vaizdo įrašą paskelbęs „Tesla“ vairuotojas, „Kia“ vairuotojas sugebėjo išlipti iš automobilio nenukentėjęs, o tai tiesiog nuostabu. Vaizdo įrašas sulaukė daugiau nei 9 milijonų peržiūrų.

„Fox News 10“ teigia, kad per avariją niekas nenukentėjo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(1)
(6)

Komentarai ()