Tai sudrebins automobilių pasaulį – „Hyundai“ žada sukelti tikrą revoliuciją (Video)  (38)

Serijinė gamyba numatyta jau 2025 metais.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-07 Tai sudrebins automobilių pasaulį – „Hyundai“ žada sukelti tikrą revoliuciją (Video)  (38)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Hyundai“ filialas „Hyundai Mobis“ pristatė savo revoliucinę modulinę „e-Corner“ vairavimo sistemą, skirtą elektromobiliams, pramintą „krabo vaikščiojimu“ (crab walk).

Tai gali dramatiškai pakeisti elektrifikuotų miesto transporto priemonių manevringumą.

Bendrovė jau sulaukė dėmesio anksčiau šiais metais, kai sistema buvo pademonstruota su gamintojo „Ioniq 5“. Vairavimo mechanizmai, sujungti į modulinius mazgus, kurie gali būti montuojami visuose keturiuose transporto priemonės ratuose, potencialiai leidžia sukurti naujo tipo platformą su dar daugiau parkavimo laisvės, nes sistema visus keturis ratus leidžia pasukti iki 90 laipsnių.

Dabar bendrovė bando technologiją viešuose keliuose, esančiuose šalia jos Pietų Korėjos bandymų poligono, siekdama pradėti masinę sistemos gamybą jau 2025 m.

„Hyundai Mobis“ pirmą kartą pristatė „e-Corner“ 2021 m., o vėliau šią idėją perkėlė į „Ioniq 5“. Bendrovė teigia, kad tai yra pagrindinė mobilumo technologija, skirta elektrifikacijai ir autonominiam vairavimui, ir kad tokia technologija niekada nebuvo masiškai gaminama niekur pasaulyje.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(6)
(21)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (38)