[ŽT] Keleiviai šokiruoti. Skelbiama, kas nutiko Austrijos traukinyje (Video)  ()

Austrijos traukinyje keleiviai patyrė šoką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gegužės 14 d. traukinys važiavo iš Brėgenco į Vieną. Staiga pasigirdo A. Hitlerio kalbos ir minios šūksnių „Sieg Heil“ įrašas, praneša BBC.

Traukinio ekipažas niekaip negalėjo sustabdyti šio įrašo ir net pertraukti jo pranešimu. Keleiviai patyrė šoką. Vėliau jie internete paskelbė vaizdo įrašą apie incidentą.

Liudininkas pasakojo, kad iš pradžių buvo 30 sekundžių Hitlerio kalba, o paskui išgirdo „Sieg Heil“.

Geležinkelio darbuotojai padarė oficialų pareiškimą, pabrėždami, kad jie nesusiję su Hitlerio kalbos transliacija. Apie įvykius jie jau pranešė policijai.

Tai ne pirmas kartas.

Paaiškėjo, kad praėjusią savaitę Austrijoje jau buvo panašių atvejų. Pavyzdžiui, traukiniuose, vykstančiuose į sostinę iš Sankt Pelteno miesto, du nepažįstami žmonės per garsiakalbį leido Hitlerio kalbas. Piktavaliai šaukė „Heil Hitler“.

 

Pareigūnai susekė įtariamuosius, peržiūrėję traukinio kamerų vaizdo įrašus, tačiau policija jų tapatybės dar nenustatė. Teisėsaugos pareigūnų teigimu, nepažįstami asmenys konduktorių kabinas atidarė su rakteliais, kuriuos turi geležinkelininkai, ir iš ten paleido šiuos įrašus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(17)
(-8)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: