Neperšaunamas? Pademonstravo apšaudytą „Tesla Cybertruck“ automobilį (Video)  (1)

Ilgai lauktas „Tesla Cybertruck“ yra neperšaunamas – jei tik tikėsime Elono Musko žodžiais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Penktadienį oficialaus automobilių klubo „Tesla Owners of Silicon Valley“socialiniame tinkle „X“ (anksčiau „Twitter“) paskelbtame vaizdo įraše matomas greitkeliu važiuojantis „Cybertruck“, kurio kairėje pusėje yra, kaip atrodo, kulkų palikti įdubimai.

Praėjus 10 minučių nuo klipo paskelbimo ir iškart pasipylus gerbėjų spekuliacijoms apie neperšaunamumo testus, „Tesla“ generalinis direktorius suskubo pasisakyti ir paaiškinti vartotojams, ką jie mato.

„Į vairuotojo dureles ištuštinome visą kulkosvaidžio „Tommy“ dėtuvę Al Capone stiliumi, – rašė E. Muskas, atsakydamas klipu pasidalinusiam „YouTube“ turinio kūrėjui Farzadui Mesbahi. – Į keleivių saloną kulkos neprasiskverbė“.

Kai kurie gerbėjai klipą įvertino kaip „neįtikėtinai nuostabų“ automobilių gamintojo naujovių pavyzdį, tačiau kitų neįtikino nei automobilio saugumas, nei E. Musko teiginių apie klipą autentiškumas – šis klipas paplito praėjus vos dienai po niūraus trečiojo ketvirčio rezultatų pristatymo, kuriame pats E. Muskas sakė, kad kompanija „išsikasė sau kapą“ su „Cybertruck“.

 

„Vaizdo įrašą arba to niekada nebuvo!“, – rašė vienas vartotojas, atsakydamas į Musko teiginį, kad testuotojai šaudė iš „Tommy“ kulkosvaidžio, t. y. ginklo, kuriame paprastai naudojama 45 kalibro kulka.

Kiti greitai pastebėjo, kad automobilio langai akivaizdžiai neturėjo jokių pažeidimų – ir iš naujo pradėjo dalintis vaizdo įrašu iš 2019 m. „Cybertruck“ pristatymo, kuriame lango stiklas netikėtai sudužo per patį demonstracijos, turėjusios pabrėžti automobilio patvarumą, vidurį.

 

Pats E. Muskas teigė, kad „Cybertruck“ langas sudužo tik po to, kai į jį buvo mestas plieninis rutulys – nes anksčiau demonstracijos metu į prototipo duris buvo smogta kūju, kuris, anot jo, „įskėlė stiklo pagrindą“.

Bendrovės „Tesla“ atstovai iš karto neatsakė į „Business Insider“ prašymą pakomentuoti.

Pirmieji „Cybertrucks“ automobiliai savininkams turėtų būti pristatyti kitą mėnesį.

Parengta pagal „Business Insider“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(1)
(9)
(-8)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: