Bideno ir Xi Jinpingo susitikimas. Atskleistos Kinijos lyderio limuzino detalės (Foto, Video)  (1)

„Hongqi N701“ yra pagrįstas serijiniu modeliu, tačiau turi daug skirtumų, įskaitant naujoviškas apsaugos sistemas. Vizitui JAV buvo pagaminti du tokie automobiliai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV įvyko ilgai lauktas prezidento Joe Bideno ir Kinijos prezidento Xi Jinpingo susitikimas. Užsienio lyderio vizitą lydi ir neįprastas limuzinas, kuriuo jis važinėjo po Valstijas. Išsami informacija apie automobilį buvo paskelbta „Carscoops“ svetainėje.

Joe Bidenas važinėja unikaliu „Cadillac“ „The Beast“ limuzinu. Automobilis išsiskiria pažangiomis apsaugos sistemomis, įskaitant šarvuotą kėbulą ir itin patvarias padangas.

Xi Jinpingas taip pat vertina saugumą, todėl jam buvo sukurtas unikalus modelis. Šis limuzinas kodiniu pavadinimu „Hongqi N701“. Jis pagamintas pagal serijinį sedaną L5, tačiau turi daug skirtumų. „Hongqi“ pavadinimas reiškia „raudona vėliava“.

 

Kinijos lyderio automobilio ilgis – apie 5,5 metro. Automobilis turi 21 colio ratus su neperšaunamomis padangomis. Stiklas ir korpusas taip pat apsaugoti nuo automatinių šautuvų šūvių.

Štai kaip atrodo „Hongqi L5“:

 

Be to, limuzinas gali atlaikyti mažų bombų sprogimus ir turi oro suspaudimo sistemą, saugančią nuo cheminių atakų. Kitos apsaugos sistemos laikomos paslaptyje.

„Hongqi N701“ jau buvo pastebėtas Xi Jinpingo kelionių į Honkongą ir Rusiją metu. Du tokie automobiliai buvo pagaminti susitikimui su Joe Bidenu.

Anot gandų, sedanas komplektuojamas su 6,0 litrų V12 varikliu, kurio galia siekia apie 305 kW. Didžiausias greitis viršija 200 km/val.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(3)
(3)

Komentarai (1)