„Volkswagen“ lėtina savo elektrifikacijos planus. JAV rinkoje atsiras tik vienas modelis  ()

„Volkswagen“ koncernas pamažu lėtina savo elektrifikacijos planus. Anksčiau vokiečiai planavo paleisti savo elektromobilius į prekybą Amerikoje, tačiau dabar nebeskuba ir kol kas ten prekiaus tik Plug-in hibridais, pranešama „Žinių radijo“ laidoje „Piko minutės“.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© Gamintojo nuotr. (Atvira licencija)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip leidiniui „Autonews“ sakė „Volkswagen“ Amerikos padalinio vadovas Pablo Di Si, jie laikosi nuomonės, kad pirkėjus reikia pratinti pamažu. Taigi, pradedama nuo įkraunamų hibridų ir tik vėliau pasiūlys elektromobilius.

Teigiama, esą Amerikos rinkoje trūksta įkrovimo stotelių infrastruktūros, todėl „Volkswagen“ neskuba.

[Vokietija+REKORDINĖ KAINA] Fantastiškas dronas, kokio jau seniai ieškojote - dvi kameros su 6K, 56 min. vienu įkrovimu ir APP (Video, „LSRC LS-38“)
6491 14

Labai gera kaina ir savybės

Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Ribotas kiekis

Išsamiau

Manoma, kad artimiausiu metu Amerikos rinkoje atsiras naujasis „Tiguan“ su plug-in funkciją, jis varomas vien elektra gali nuvažiuoti 100 km.

Tuo metu anksčiau skelbto elektra varomo „Volkswagen ID.7“ debiuto Amerikos rinkoje kol kas nebus. Dar šiemet jis turėjo pakeisti „Passat“ modelį, tačiau šiuos planus vokiečiai atidėjo neribotam laikui.

 

Tiesa, vienas elektromobilis Amerikos rinkoje visgi turėtų atsirasti, kai vienatūris „ID.Buzz“, jo debiutas numatytas šių metų pabaigoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Žinių Radijas
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()