Bus atnaujintas jau 40 metų nesikeičiantis automobilis: sulauksime naujos kartos visureigio su ypatingu pravažumu  (6)

Jei nekreiptume dėmesio į keletą nežymių korekcijų, galėtume tvirtinti, kad „Lada Niva“ automobilis nesikeičia jau 40 metų. Kitaip sakant, labai labai ilgai. Tačiau panašu, kad stagnacijai atėjo galas, mat rusai patvirtino, kad pradėti darbai prie naujos kartos klasikinio visureigio, rašo carscoops.com.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinią apie numatomą padidinto pravažumo automobilio gamybą patvirtino ir Rusijos automobilių gamybos įmonės „AvtoVaz“ generalinis direktorius Nicolas Maure.

Nepaisant pasklidusių kalbų apie tai, kad gaminant naujosios kartos „Lada Niva“ ir siekiant kuo mažesnių gamybos kaštų bus naudojama dalis tų pačių detalių, kaip ir gaminant bendrą „Dacia“ ir „Renault“ modelį („Renault“ valdo „Avtovaz“ akcijų paketą) „Duster“, pasirodysianti transporto priemonė ne iš tolo neprimins šių nesunkiai įperkamų visureigių.

Apie automobilio dizainą ar numatomą montuoti variklį kalbėti dar anksti. Gali būti, kad į rinką automobilis bus išleistas jau kitais metais. Jis papildys siūlomą transporto priemonių asortimentą, kuriame kol kas – „Vesta“ ir „Xray“ modeliai. Tikimasi, kad bus pristatyti dviejų konstrukcijų modeliai – 3 ir 5 durų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(15)
(49)
(-34)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: