Mėnulio motociklo koncepcija (Foto)  ()

Maskvoje įsikūręs automobilių ir motociklų dizaineris Andrew Fabishevskiy sukūrė naują Mėnulio motociklo koncepciją


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Andrew Fabishevskiy, Maskvoje įsikūręs automobilių ir motociklų bei pramonės dizaineris, sukūrė mėnulinio motociklo koncepcinį dizainą ir tikisi sukonstruoti natūralaus dydžio prototipą.

Įkvėptas Apollo 15, 16 ir 17 misijose naudotų Lunar Rover Vehicle mėnuleigių, Fabishevskis konceptualizavo paprastą elektrinį motociklą ir sukūrė treliažinį rėmą, kuriame būtų baterija ir integralūs komponentai.

 

Pasak dizainerio, idėja kilo iš Instagram pasklebto iššūkio. Po to jis sukūrė trimatį modelį, o tuos atvaizdus pamatė kažkas iš Vokietijoje, Drezdene įsikūrusios specializuotų motociklų kompanijos Hookie Co.

„Pagrindinė šio motociklo dizaino tema – sukurti grynai inžinierinį objektą, su minimaliais stiliaus elementais. Elektrinė pakaba ir ratuose sumontuoti elektros motorai. Norėjau, kad vizualiai jis atrodytų lengvas, toks lengvumas būdingas veikimui kosmose sukurtoms mašinoms, o ir naudota daug baltos ir šviesą atspindinčios medžiagos.“

 

Esame matę nemažai įspūdingų interpretacijų ateities nežemiško transporto tema, bet nesame matę ar net galvoję apie mėnulračius. Nesame 100% tikri dėl praktiškumo, bet atrodo jie išties šauniai.


Scott Snowden
Kai Scotto paraiška į NASA astronautų treniruočių programą buvo atmesta, jis, savaime suprantama, nuliūdo … kaip būtų nuliūdęs ir bet kuris kitas šešiametis. Vietoje to jis pasiryžo kuo daugiau rašyti apie mokslą, technologijas ir kosmoso tyrimus. Jis baigė Coventry universitetą ir Londone atliko praktiką Fleet Street. Jis tebesivilia tapti pirmuoju žurnalistu kosmose. Scottą galima sekti Twitter platformoje kaip @LorumIpsum.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: