Revoliucija elektromobilių pramonėje? „Tesla Model S“ vienu įkrovimu nuvažiavo 1 210 km: kontroliuojamomis sąlygomis nuvažiavo dar daugiau (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2022-01-11 18:24
O ką protingo galima pasakyt žmonėms kurie save laiko protingesniais negu 99% visuomenės, jeigu jiems tinka tai turi tikt ir visiems? Nors realiai net nesuvokia, kad žmonių yra n, nuomonių yra n, poreikių yra n kvadratu. Nesuvokia to, kad žmogus sugebantis kast duobę, nesugeba investuot, ar kurt verslo ir tikrai nėra fiziškai pajėgus vietoje vienos duobės iškast 2 ir uždirbt 2x. Tokių žmonių yra masės. Pritempinėja faktus pagal savo poreikius, pagal savo kvalifikaciją ir jei tu nepasieki to tai eik kartis? Tai ko jūs ne elonai maskai? Nepajėgūs? Per siauras mastymas? kas trukdo? Eikit kartis...
Benediktas 2022-01-11 18:31
Kol kas kritikavai viską. Jei būtum ministras pirmininkas, ką darytum?
donatasv 2022-01-11 18:56
Aš tai vadinčiau diskusija ne kritika. Tik man šioje diskusijoje nepatiko siauras diskutuojančių mąstymas ir perdidelis pritempinėjimas. P.S. SORRY jei ką įžeidžiau kartais būnu kaip degtukas
Benediktas 2022-01-11 19:09
Kaip supratau, tau viskas būtų ok, jei pensinkų mašinos ir žemas pajamas gaunančių žmonių mašinos nebūtų apmokestintos taršos mokesčiu?
immortallt 2022-01-11 19:13
Nebūtų apmokestinami pensininkų ir mažas pajamas gaunančių dideli, limuzino klasės ir didelės galios automobiliai Ir kitus jis vadina siauro mąstymo, kai gina tik esamą situaciją ir yra prieš pokyčius P.S. automobilių apmokestinimas net 26€ per metus tai tas pats kas visus pensininkus palikti dvėsti tundroje. Čia to plačiai mąstančio mintis.
Benediktas 2022-01-11 19:17
Taip, man irgi kilo mintis, kad formintu mašinas ant savo tėvų.
donatasv 2022-01-11 19:18
Nu pagal kai kuriuos jei man reikia priekabos tai turiu pirkt gaziką. Tiesiog gaziko platumo pažiūros O jei realiai, konservatoriai nors aš jų nelabai mėgstu, 2021 šį įstatymą atmetė. Ir pagal mane pateikė labai gerą paaiškinimą kodėl. Gali pasidomėti. Daug ir daug plačiau nei immortal ir mano išsakytos mintys. Įvertino netik mažai gaunančių pajamas, kokią žalą tai padarys ir kiek naudos tai duos, taipogi mūsų pasiruošimą šiam mokesčiui.
AAA000 2022-01-11 20:58
sitas sudas senai sugalvotas. vadinasi B klases automobiliai. klase skirta laisvam naudojimui ir gyvenimo patogumui. kol vdv neismesti is autobusu, furu, laivu, traukiniu, lektuvu, karo transporto ir zemes ukio, taip pat bet kokio C ir kitu specializuotu klasiu transporto - aplamai nera jokio tikslo vaidint ekologija. ir isvis list prie B klases. ta supranta bert kuris normalus ekologija besidomintis zmogus. o dabar yra parodija... prikure biurokratiniu formalumu - kurie jau patys savaime tarsa didina... o esminiams tersejams isimtis daro arba ju "nemato" ir aplamai - ekologija skatinama kitaip - neleidzia gamint. ir neleidziama naudot kur tai aktualu. jei mieste vdv smirda - JOKS VDV ten neturi ivaziuot aplamai. turi miestieciai islipt priemiesty ir pizdint pestute iki savo sudaskyliu, kur gyvena. tau dabar tikiuosi kazkiek aisku, kas yra ekologija? galvoja jis matai kad jo jaris netersia, ir isimtis cia kazkokia ekologine buhalteris... 132g ar kiek ten - cia tipo ekologiska kvepuot, dar kvepia jaris. o kai 133 g - jau nebeekologiska... vezys jau ir kiti pizdieciai... jau smirda aplamai - jei tu priekaba nuomuojiesi - tu poapildomus kiilometrazus suki. o kai samdai furas savo slamstui veziot tu atitersi bent 5-10 papildomas normas iskart. kai turintis du auto - vienu tiesiog nevaziuoja ir nieko netersia. tiesiog naudoja retai. cia tik kitokio tipo naudojimas - oerki ne paslauga o iranki. tu manaui ekologiskai logiskiau gyvebabt kaime nuomotis priekaba is kazkokio miestu us 100km ar fura uzsisakinet ir degint simtus litu kuro is kazkokios klaipedos nes ten pigiausi tarifai? vat debiliniai mokesciai aplamai nukerta logiskesnes galimybes ir tik didina tarsa ir bereikalinaga vazinejima. pvz daba siuksliavezes - monstrai 20-30 tonu - varinejami paimt buteli is kokio kaimiecio koki karta per savaite, kuris guli to k aimiecio konteinery ir jis gyveba vienkiemy. tipo ES standarto "rusiavimas" ir ekologija o paskui rusiavimp ceche nustatoi kad nepakabkanai svarus butelys ir pasalinamas i siuksliu miksa. ir taip kyla ekologija ant mieliu - pagaminam kelias tonas tersalu kad nieko neisrusiuotume... bet uztat buhalterizmo ataskaitos blizga kaip nuskusti pautai...
donatasv 2022-01-11 21:19
Čia jau per daug aukštom frazėmis pasakei. To nesugebės suprast. Pagal juos grįžtant iš krautuvės geriau važiaut tuščiom, o paletę kurią nusipirkau atveš sunkvežimis naudojantis 30l dyzelio 100km... aukščiausio lygio ekologinis pilotažas.
kukulis4 2022-01-11 21:31
Anekdotas: Kalbasi du durniai. Pirmasis sako: - Sita, pernabagybe. Kitas: - Kokia pernagabybe? Pirmasis: - Ne pernagabybe, o pernabagybe. Kitas: - A, supratau. Nekalbek tokiais sudetingais terminais, aplinkinai nesupras.
AAA000 2022-01-11 21:41
ne tik. jie dar samdys krana ir paletes iskrovejus, nes fura neprivaziuos kur reikia, iskraus nepatogiai ir pan. kai minifurgonu nusivezi iskart ir issipakuoji dar krautuveje i tau patogius fotmatus. nes prekes gaminamos butent tokiai logistikai. o ne samdymui - kad veziotis furomis. samdai dirba tik imones. ir jos ima kitaop supakuotas prekes. o tokie nuomotojai kaip imortalas isivaizduoja - tera isimtys. pakeleicviai kazkokie. is esmes cia ir yra seselis - nes verslas tuo neuzsiima tik nisiskai. pvz cementa cisternom veza, o ne maiseliais. pigiau-greiciau, nereikia supakuot. nereikia ispakuot. nesusidar kazkokios papildomos siuksles. ir pan, buhalteriai gi aplamai gyvenimo nera mate jie isivaizduoja kad pasaulis pasistate is cemento maisu standarto... net nezino kad yra cemento rusiu kur net teoriskai neimanoma supakuot i maisus... o mokesti iveda visuotini ir pagal maisa "gerina" VISA GLOBALIA ekologija... ir dar istisai triedzia kad tai kazkaip suveikia su atsilimo mazinimu... butent pasaulinio...
donatasv 2022-01-11 21:42
Čia apie save? Jūsų idealiam pasaulį senei turėjo važinėt furos varomas ne dyzeliu o baterijomis. Bet kaip gaila Jus nuvilti pasaulis nėra tobulas. Ir tavo žiniai (kad suprastum) tai nėra ironiškas sarkazmas.
kukulis4 2022-01-11 21:57
Juk tu puikiai supranti, kad ne apie save O jei nesupranti, tai tada jau tikrai apie tave PS. Ryt ryte savo sudus istrinsiu, jei kas kitas iki tol neistrins.
Mind 2022-01-11 23:47
Skiepina - naciai, ekologija rūpinasi - naciai. Cia kažkokia nauja šizofrenijos forma visur matyt nacius?
Benediktas 2022-01-12 08:16
Kas baterijos nestandartizuotos - didžiausias blogis, kad naftą deginti 100 metų, kur praktiškai viskas eina į orą - viskas tvarkoj, nes oro nesimato.
kukulis4 2022-01-12 08:30
Priedo, batareikiu gamybos/utilizacijos tarsa lengviau lokalizuot. Taip, lokalizuota tarsa vistiek nera gerai, bet geriau, negu nedaryt absoliuciai nieko.
immortallt 2022-01-12 09:47
Yra medžiagų pirktų tiesiai iš lenkų, ir atvežė tiesiai į objektą. Kartą visą fūrą, kitą kartą pusę fūros. Tik kad tie, kurie pardavinėja sertifikuotas medžiagas, jas ir atveža, dažnu atveju ir be pabrangimo. Bet tavo supratimu, su lengvosios priekaba turėjau daryti kokius 10 reisų į lenkus Tada dar jis aiškina, kad čia nėra su plačiu mąstymu žmonių Ir taip, dėl 10€ sutaupymo į Lenkiją nevažinėjau. Per valandą uždirbu daugiau. Bet absoliučią dalį medžiagų iš lenkų pirkti pigiau nebuvo, arba buvo tiek nykstamai pigiau pirkti, kad absoliučiai neapsimokėjo užsiiminėti. Pradžioje medžiagų kainas lygindavau per 3 vietas Lenkijoje ir bent 5 vietas Lietuvoje. Kai visada pasiūlydavo pigiausiai mano pagrindinis tiekėjas, arba jis pasiūlydavo 1-2% brangiau, nustojau gaišti laiką, nes daug geriau kai prekes atveža per 3 d.d. ir iškrauna, atsiskaitymas per mėnesį, medžiagų likučius gali grąžinti, nes sutaupyti 10 eurų. O Benediktas pagavo kampą, kurį galvojau niekas nepastebės - taikant išimtis, staiga mokės tik durniai ir sąžiningi. Galime automobilio mokesčio nemokėti, bet už kontrabanda, žymėto kuro naudojimą ne pagal paskirtį ar kontrabandinio kuro naudojimą įvedame baudas nuo 50 tūkst. eurų su paėmimu iki trečios kartos pinigų ir dar kalėjimu 10 metų, bei įkuriame atskirą padalinį finansuojamą iš šitų surinktų pinigų su 1000+ žmonių ir išplėstomis teisėmis, t.y. suvaržytomis žmogaus teisėmis.
donatasv 2022-01-12 14:55
Čia jau visai kita tema.
Xdmin 2022-01-12 15:30
Kas geriau mieste, ar Yaris sudeginantis 7l ar ex-premium valgantis 15 litru?
Benediktas 2022-01-12 15:33
Įsivaizduok, kai EV jau bus atpige arba bus antrinė rinka normali - nusipirke, jau ant kuro dvigubai sutaupysit.