Žaibas trenkė į keleivinį „Boeing“. Jame buvo 500 žmonių. Kraupus video  ()

Po žaibo smūgio „Boeing 777“ nuskrido beveik 4000 kilometrų. Pilotai patikrino įrangą ir nusprendė nebegrįžti į aerodromą, iš kurio pakilo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kanadoje buvo nufilmuota akimirka, kai žaibas pataikė į „Air Canada“ „Boeing 777-300“, pakilusį iš Vankuverio tarptautinio oro uosto. Lėktuvas vyko į Londono Hitrou oro uostą, jame buvo 500 keleivių. Išsamias incidento detales pranešė Kanados portalas „City News“.

Straipsnyje teigiama, kad vaizdo įrašą paskelbė 19-metis naujokas pilotas Ethanas Westas. Įvykio data – kovo 3 d., apie 19.30 val. (vietos laiku). Pasak vaikino, tą dieną jis nusprendė atvykti į Vankuverio oro uostą stebėti, kaip kyla „Boeing 777“.

[Vokietija] „Palaiko iki 4K. Už tokią kainą žiauriai geras vaizdo projektorius! Puikus modelis visiems“ (Video, „Wanbo TT“)
3256

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Išsamiau

„Mačiau kylantį „Boeing 777-300“, kuris turėjo skristi į Londoną, o 777 yra vienas iš mano mėgstamiausių lėktuvų. Taigi pagalvojau, kad būtų įdomu jį nufilmuoti.“

Įprasto kilimo metu į lėktuvą trenkė žaibas, smūgio momentas matomas Ethano nufilmuotame vaizdo įraše. Po to lėktuvas skrido toliau, lyg nieko nebūtų nutikę.

 

„Boeing“ tęsė skrydį – jis laiku nusileido Londone. Tada lėktuvas buvo apžiūrėtas ir išsiaiškinta, kad apgadinimų nėra.

JAV Nacionalinės meteorologijos tarnybos duomenimis, žaibas į keleivinius lėktuvus trenkia kartą ar du per metus.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(1)
(44)

Komentarai ()