[Žinios trumpai] Kadyrovo idiotai pasižymėjo eilinį kartą: girti užpuolė Rusijos blokpostą, įvyko susišaudymas  ()

Prie Melitopolio „kadyrovcai“ užpuolė RF ginkluotųjų pajėgų postą: okupantai pradėjo šaudyti vieni į kitus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-06-27 [Žinios trumpai] Kadyrovo idiotai pasižymėjo eilinį kartą: girti užpuolė Rusijos blokpostą, įvyko susišaudymas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Netoli laikinai užimto ​​Melitopolio įvyko susirėmimas tarp „kadyrovcų“ ir Rusijos Federacijos kariuomenės.

Tai pranešė Ukrainos „24 kanalas“, remdamasis žvalgybos šaltiniais.

Konfliktas kilo dėl čečėnų saugumo pajėgų išpuolio prieš Rusijos karo policijos kontrolės postą. Neblaivūs „kadyrovcai“, važinėdami po miestą PAZ autobusu, susigrūmė su rusų kareiviais.

Šaltiniai teigia, kad pirmiausia buvo panaudotos dūmų bombos, o vėliau – šaulių ginklai. Per susišaudymą buvo sužeisti keli Čečėnijos vadovo Ramzano Kadyrovo kariai.

Verta paminėti, kad Rusijos kariuomenėje, kaip ir visoje visuomenėje, tarpetniniai konfliktai yra stiprūs. Nuo karinės invazijos pradžios jau įvyko keli susirėmimai tarp skirtingų tautybių okupantų. Rimčiausi „susimušimai“ užfiksuoti tarp „kadyrovcų“ ir buriatų.

 

Verta pažymėti, kad, anot čečėnų žmogaus teisių aktyvisto Abubakaro Jangulbajevo, „kadyrovcai“ karo su Ukraina fronto linijose praktiškai nematomi. Jų dalyvavimas kare apsiriboja buvimu užnugaryje, netikrų vaizdo įrašų apie „ginklo žygdarbius“ filmavimu, civilių terorizavimu ir plėšikavimu.

Tiesą sakant, šie daliniai yra tik Rusijos gvardija, tai yra saugumo pajėgos. Jie neturi nei šiuolaikiniam karui reikalingų ginklų, nei gebėjimo kautis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(72)
(2)
(70)

Komentarai ()

Susijusios žymos: