[Žinios trumpai] To dar nebuvo: teroristas Girkinas paragino keisti valdžią Rusijoje  ()

Rusijos teroristas, buvęs Donecko separatistų vadas Igoris Girkinas stipriai įtūžo dėl Ukrainos ir Rusijos apsikeitimo kaliniais ir paragino „išvalyti“ Rusijos valdžią. Jis piktinosi, kad dešimtys Mariupolio gynėjų, tarp jų ir „Azov“ kariai, dabar yra laisvėje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-06 [Žinios trumpai] To dar nebuvo: teroristas Girkinas paragino keisti valdžią Rusijoje  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Dabar kiekvienas nacis kovos iki galo, nes bus tikras, kad jei jis bus sučiuptas, jis bus pakeistas. Prieš tai dar ir išgydys, pamaitins“, – sako Girkinas. Tiesa, buvę belaisviai labai gerai apie rusus neatsiliepė, nors geras elgesys su belaisviais yra elementari karo logika ir tarptautinių įstatymų taisyklė.

Anot Girkino, tai yra gėda visai Rusijos Federacijos karinei vadovybei. Juk valdžia rusams pažadėjo, kad nacių į nelaisvę nepims. Arba bent jau tikrai jų nemainys į kitus belaisvius.

„Tai yra pačios valstybės atsainumo rodiklis, mūsų valstybės valdžios nesuvokimas, kad ji įstojo į karą - didelį, sunkų, ilgą ir kruviną karą“, - sakė teroristas ir paminėjo, kad Rusijai reikia „išsivalyti“ nuo „silpnų elementų“.

 

Girkinas sako, kad ilgus metus stebėjo, kaip Putino režimas apginkluoja Siriją. „Visi tankai T-72 nukeliavo į Siriją“, – skundžiasi teroristas. Anksčiau Girkinas teigė, kad Rusija pralaimi Ukrainoje dėl korumpuotų pareigūnų – ypač kritikavo ministrus Lavrovą ir Šoigu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(27)
(1)
(26)

Komentarai ()

Susijusios žymos: