[Žinios trumpai] Po Ukrainos smūgio Maskva šokiruota: pasekmės žiaurios, bijo panikos – skubiai ieško būdų, kaip viską nuslėpti  (1)

Vakar Rusijos armijos užgrobtame Chersone griaudėjo sprogimai – raketos pataikė į karinį dalinį, kuriame buvo rusai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-11 [Žinios trumpai] Po Ukrainos smūgio Maskva šokiruota: pasekmės žiaurios, bijo panikos – skubiai ieško būdų, kaip viską nuslėpti  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įsibrovėliai nedelsdami užblokavo teritorijas, esančias šalia karinio dalinio. Visiems miestiečiams buvo surengtos patikros, propaganda skelbė apie „nesandarią“ oro gynybos sistemą.

Vietos gyventojai patikslino, kad po pirmojo sprogimo prie miesto tarybos pastato buvo daug policijos automobilių su Krymo valstybiniais numeriais. Vėliau buvo pranešta, kad moterys ir vaikai be daiktų buvo susodinti į didelį autobusą už miesto tarybos pastato.

Chersono policijos skyriaus viršininko patarėjas Sergejus Chlanas socialiniame tinkle rašė, kad po sprogimų „liudininkai praneša apie rusų riksmus po griuvėsiais“. Įsibrovėlių gretose prasidėjo panika.

Tuo tarpu Ukrainos ginkluotųjų pajėgų „Telegram“ kanalas pažymi, kad praėjus daugiau nei 7 valandoms Rusijos kariškiai vis dar negalėjo pateikti versijos, kur Chersone vietoj savo karinio dalinio „pataikė“ Ukrainos ginkluotosios pajėgos.

 

Pirmiausia vadinamoji „policija“ pranešė apie „raketos pataikymą į Karabelešo ligoninę“. Vėliau jie paskelbė apie „visišką gyvenamojo namo sunaikinimą“, priskirdami du sužeistuosius.

Tačiau vaizdo įrodymų nepateikta. O publikuotose nuotraukose neįmanoma suprasti, kas ir kur dega.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(90)
(3)
(87)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: