[Išsami tema] Branduolinė megatorpeda „Poseidonas“: stebuklingas Putino ginklas, kuris net SSRS armijos vadams kėlė šleikštulį (Foto, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

magic 2022-08-09 20:03
jau RFynas parodė savo galią, didi imperija ir jos užmojai. Galvoju ir juokinga, nes JAV turi būti gėda ar šiokia tokia sarmata, nes tiek metų nuo šaltojo karo RFynu patikėjo - tiesiog išdūrė. Na tikiu tik šituom - jog Poseidonas TIKRAI kovos su Megatronu iš Marvel.
vardasas 2022-08-09 22:34
Brandoline torpeda? Kokio lygio turi buti debilas kad ja sukurti tam kad nuleisti valti ir kelinto lygio superdebilas turi buti kad tuom patiketi jau nekalbant apie tai kas tai publikuoja.
mindaugas.vaitiekūnas 2022-08-10 07:22
Kas jiems nutiko, kad jų galvoje sukasi tokios mintys kaip sunaikinti pusę planetos (ar net visą)? Kai taip sunaikins savo neva priešą, tai paskui net nebeliks prieš ką pasipuikuot. Tai užsidaro lai tarp sienų baltų ir asmeninis potyris bus toks pat - esu vienas!
SaMaras 2022-08-10 07:52
Na, bent jau pats nesijaučiu žemesnio intelekto nei vidurkis, bet manau, kad įmanoma, kad ruSSkynas galėjo tokį dalyką sukurti.. Durnumo užtenka, techniškai tai nėra kažkoks sudėtingas kūrinys.. ir kas šiuo metu baisiausia politinės valios irgi yra (arba tiksliau visi tenkina caro įgeidžius).. Ar turite kokių kitokių argumentų?
NecroShius 2022-08-10 15:36
Sukurti teoriskai tai galejo , o prasmes tokiam "sedevrui" nelabai yra. Raketos kaip nesejas veikia greiciau ir patikimiau. Su torpeda ten atskiros technines problemos , o privalumai abejotini. Bet uztat kokios galimybes praktiniam leshu isisavinimui. Straipsnis silpnas. Burevestnikas ir Poseidonas tikrieji wunderwaffliai kurie ir liks Putlerio filmukuose. Kinzalas: modinta-modernizuota iskandero versija skirta paleidimui is naikintuvu. Greiciausiai turima minimaliais kiekiais. Ant ukrainos gal kokias 3 isviso paleide. Sarmatas teoretine ukrainietiskos raketos kopija-modernizacija kurios niekas nemate.. Zirkonio pirmi bandymai feilino , o paskui 2020 konstatavo , kad raketai truksta tikslumo. (Russian expert says: ‘Zircon is blind’)