[Žinios trumpai] Rusija rengia galingą provokaciją: Maskva įsakė specialiosioms tarnyboms sukurti naują padalinį – smogs Zelenskiui  ()

Rusija parengė Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio diskreditavimo planą, pareiškė Ukrainos žvalgyba.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Rusijos prezidento administracija suderino klausimą dėl naujo struktūrinio padalinio, kuris kartu su specialiosiomis tarnybomis vykdys informacines kampanijas, skirtas diskredituoti prezidentą V. Zelenskį Europos bendruomenės akyse, įsteigimo“, – teigė žvalgybos tarnyba.

Valstybinės žvalgybos tarnybos duomenimis, Rusija ruošiasi paleisti netikrą informacijos šaltinį – „Zelenskio fondo“ svetainę, kurioje bus talpinama neigiama informacija, galinti sukelti visuomenės pasipiktinimą. Tikimasi, kad provokatoriai skleis informaciją apie „fondo“ veiklą ne tik Ukrainoje, bet ir Europos žiniasklaidos erdvėje. Jau žinoma, kad ištekliui užpildyti ir jo „reklamai“ parengtas reikiamas turinys, taip pat žmonės, kurie skleis medžiagą per socialinius tinklus ir žiniasklaidą.

 

Tikimasi, kad projektas bus pradėtas įgyvendinti netrukus. Dezinformacijai įgyvendinti ir skleisti bus naudojami gerai žinomi propagandiniai šaltiniai, taip pat vienadienės svetainės, kurių skaičius aktyviai didėja.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(10)
(-7)

Komentarai ()