[Žinios trumpai] Rusija užgrobė Elono Musko „Twitter"? Skelbiama netikėta žinia ir įrodymai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2022-10-05 08:06
Įsilaužė ir nepašalino žinutės iškart? Kažkaip neįtikinamai skamba. Greičiau maskui kenkia pats karas ukrainoje, o dabar bando išsivartyt sulaukiąs krūvos neigiamų atsiliepimų.
Benediktas 2022-10-05 08:43
Muskas respublikonus palaiko matyt turi kažkokių lūkesčių su jais. Kremlius per MAGA paspaudė Muską, kad patveetintų Rusijos naudai. Na arba visiškai naudingas Rusijai idiotas pasirodė. Nieko, gal dar atsirinks politikoje pelus nuo grūdų. Dabar jis išsiskyręs, nenustebčiau, jei sekanti jo draugė bus kokia nors žavi dama iš Rusijos ir apvynios vyrutį apie pirštą.
Saulius2 2022-10-05 09:56
Muskas verslininkas. Po jo netikėtai durnos frazės krito Teslos akcijos. Tai reiškia, kad dalis žmonių paskubėjo nusipirkti įmonės akcijų. Vasarą įmonė darė akcijų splitinimą, kad dalis gebėtų įpirkti akcijas.
Dannas3 2022-10-05 10:04
Gali uzdirbti ir is akciju kritimo, tai vadinama shortinimu. Kai pasiskolini akcija kai ji brangi, jos kaina nukrenta. Tada grazini ir pinigu skirtuma pasilieki sau. As tai cia nematau jokios tragedijos, zmogus issake savo nuomone ir tiek. Net popieziaus panasi nuomone nesulauke tokios reakcijos. Tik islieka klausimas ar su ta savo nuomone sieke naudos sau, kai ir ne karta yra buve ar tiesiog siaip nukliedejo kaip irgi ne karta yra buve.