Krymo tiltą galėjo susprogdinti visai ne Ukraina – tai gali būti naujo karo pradžia  ()

Sprogimas ant Krymo tilto žymi Rusijos saugumo pajėgų konfrontacijos eros pradžią. Visų pirma, bandoma nustatyti asmenį, atsakingą už „specialiosios operacijos“ Ukrainoje nesėkmę.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-09 Krymo tiltą galėjo susprogdinti visai ne Ukraina – tai gali būti naujo karo pradžia  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip informuoja Censor.NET, remdamasis „RBC-Ukraine“, tokį pareiškimą padarė prezidento kanceliarijos vadovo patarėjas Michailas Podoliakas.

„Šiandien matome karštą labai labai stiprios įvairių specialiųjų tarnybų konfrontacijos etapą, nes jei kalbame apie Gynybos ministeriją, tai pirmiausia yra Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo vyriausiasis direktoratas, ir iš kitos pusės – FSB“, – pažymėjo Podoliakas.

Jis pažymėjo, kad FSB prarado savo reputaciją tarp aukščiausių Putino režimo galiūnų vos prasidėjus plataus masto invazijai, kai žlugo jų propagandinė programa apie „Kyjivo užgrobimą per 3 dienas“.

Tačiau dabar FSB turi galimybę atkeršyti ir pradėjo daryti spaudimą Gynybos ministerijos vadovui Sergejui Šoigu, Generalinio štabo viršininkui Valerijui Gerasimovui ir kitiems Rusijos generolams. Visų pirma, buvo pakartotiniai raginimai suimti Rusijos generolus.

„Kita vertus, Gynybos ministerija pradėjo kažkaip gintis. Ir, mūsų nuomone, viskas, kas vakar įvyko ant Kerčės tilto, yra specifinė vienos iš Rusijos specialiųjų tarnybų specialioji operacija... Ir tokiu būdu matome konkretaus saugumo pajėgų konflikto apraišką, o tai rodo labai svarbų dalyką – šiandien Rusijoje prasidėjo nauja era – konfrontacijos tarp Rusijos saugumo pajėgų era“, – pabrėžė Podoliakas.

 

Jis aiškino, kad dabar Rusijos Federacijos saugumo pajėgos bando nustatyti Rusijos „specialiosios karinės operacijos“ nesėkmės kaltininkus ir nori suimti savo priešininkus, kad „atėjus naujajam elitui užimtų tam tikras vietas“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(32)
(1)
(31)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: