[Žinios trumpai] E. Muskas pradeda slėpti, kas iš tikro nutiko bendraujant su Putinu: skelbiamas keistas atsakymas  ()

Milijardierius teigia kalbėjęs su Rusijos diktatoriumi, bet tai vyko seniai. E. Muskas, teisindamas savo pokalbį su V. Putinu, pateikė juokingą „kosminį" atsakymą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-12 [Žinios trumpai] E. Muskas pradeda slėpti, kas iš tikro nutiko bendraujant su Putinu: skelbiamas keistas atsakymas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinomas verslininkas Elonas Muskas, pastaruoju metu pasižymėjęs nemažu skandalingų įrašų skaičiumi „Twitter" tinkle, atsakė į klausimą apie savo pokalbį su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu.

Jo atsakymas, kurį jis pateikė savo „Twitter" paskyroje, atrodė gana juokingas ir šiek tiek naivus. E. Muskas sako, kad nekalbėjo su V. Putinu prieš paskelbdamas savo gana keistą „taikos planą", kuriuo siekiama deeskaluoti karą Ukrainoje.

„Su V. Putinu kalbėjausi tik kartą, tai buvo maždaug prieš pusantrų metų. Pokalbio tema buvo kosmosas", – rašė Elonas Muskas. Atsakymas išties atrodo gana keistas, nes vargu ar šie du žmonės bendravo tik kosmoso tema. Iš karto aišku, kad E. Muskas kažką slepia. Ypač turint omenyje jo prokremlišką retoriką „Twitter" tinkle.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(47)
(-38)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: