[Žinios trumpai] Rusijoje prasideda dar neregėtas karas: Solovjovas su žemėmis sumaišė „Novorosijos didvyrį“  ()

Rusijos propagandistai pyksta vieni ant kitų ir ieško fiasko kaltininkų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-12-16 [Žinios trumpai] Rusijoje prasideda dar neregėtas karas: Solovjovas su žemėmis sumaišė „Novorosijos didvyrį“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dėl nesėkmių Ukrainoje Rusijos propagandistai pyksta vieni ant kitų, ieško fiasko kaltininkų, bet bijo įvardinti svarbiausią kaltininką - Putiną.

Neseniai Igoris Strelkovas-Girkinas apkaltino Rusijos Federacijos gynybos ministrą Sergejų Šoigu, kurį pavadino „buku niekšu“. Už tai Kremlius nusprendė atkeršyti ir užsiundė ant jo Vladimirą Solovjovą. Tiesioginiame eteryje propagandistas įžeidinėjo ir žemino „Novorosijos didvyrį“, išjuokdamas jo kelionę į frontą.

„Išėjo kovoti! Ap****ko  ir grįžo! Na, jei tikrai nori kautis, eik pas „wagneriečius“. Su****as strategas. Slavianską pramiegojo, nuriedėjo iki Donecko, ten vos nesušaudė už išdavystę, pabėgo iš ten.  Sėdėk ir gėdos nedaryk. Tu ap****kai! Išėjai į frontą ir ten neatsidūrei!“ – staugė Solovjovas, adresuodamas žodžius Girkinui.

Strelkovas į įžeidimus atsakė savo „Telegram“ kanale, kviesdamas diskutuoti.

Donecko žurnalistas ir tinklaraštininkas Denisas Kazanskis mano, kad propagandistai dabar pradėjo sakyti tiesą vieni apie kitus, skelbti šlykščiausius faktus ir poelgius, kurie anksčiau buvo vadinami „žygdarbiais“. Ir šiuo metu, kai Rusijos Federacijoje prasidėjo „raganų medžioklė“, galima pasitikėti Kremliaus žiniasklaida, kurioje smerkiami buvę kovos draugai.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(75)
(1)
(74)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: