[Žinios trumpai] Paaiškėjo, kur iš tikro S. Šoigu apžiūrėjo Rusijso kariuomenės pozicijas ir kodėl Ukraina jo nesunaikino (Video)  ()

Gruodžio 18 dieną Rusijos žiniasklaidoje pasirodė vaizdo įrašas su Rusijos gynybos ministru Sergejumi Šoigu, kuris esą skrido apžiūrėti Rusijos kariuomenės pozicijų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-12-20 [Žinios trumpai] Paaiškėjo, kur iš tikro S. Šoigu apžiūrėjo Rusijso kariuomenės pozicijas ir kodėl Ukraina jo nesunaikino (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Socialiniuose tinkluose Rusijos medžiaga daug kas netikėjo - aukšti Rusijos pareigūnai įprastai vengia santykinai pavojingų zonų. Spėjama, kad Rusijos ministras nepasitraukė iš Rusijos Federacijos teritorijos, o pats vaizdo įrašas tikrai nebuvo nufilmuotas fronte. Į kadrą pateko žalia žolė, be to, publika nepastebėjo ir dieną prieš tai Ukrainoje iškritusio sniego. Be to, ministras nėra apsirengęs pagal orą.

Gruodžio 19 dieną „DeepState“ atvirųjų šaltinių žvalgybos bendruomenė nustatė vaizduotų Rusijos pajėgų „fronto pozicijų“  vietą ir parodė, kad Šoigu skraidė virš apkasų šiaurinėje aneksuoto Krymo dalyje. Sraigtasparnis su Rusijos ministru tikrai nepriartėjo prie fronto linijos, bijodamas tapti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų taikiniu.

 

Ukrainos savanoris Sergejus Sternenko pažymėjo, kad matomi apkasai buvo iškasti dar 2015 m.

(24)
(0)
(24)

Komentarai ()

Susijusios žymos: