„Ukraina gali pakartoti bet kurią akimirką“: Strelkovas skelbia apie rusų idiotizmą Makijivkoje  ()

Makijivkoje kartu su okupantų kariais ir amunicijos atsargomis, pasak į atsargą išėjusio FSB pulkininko, buvo sunaikinta karinė technika, kuri buvo prie pat profesinės mokyklos pastato.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-01-03 „Ukraina gali pakartoti bet kurią akimirką“: Strelkovas skelbia apie rusų idiotizmą Makijivkoje  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs prorusiškų Donecko kovotojų vadas, karo nusikaltėlis, FSB atsargos karininkas Igoris Girkinas-Strelkovas patvirtino, kad okupuotoje Makijivkoje buvo sunaikinta Rusijos ginkluotųjų pajėgų bazė.

Pasak jo, apie Rusijos ginkluotųjų pajėgų bazės Makijivkoje sunaikinimą jis sužinojo sausio 1 d., apie 1 val. Objektas, kuriame gyveno mobilizuotieji, buvo sunaikintas ne tik dėl tiesioginio smūgio, bet ir dėl tame pačiame pastate saugotos amunicijos sprogimo. Be to, pasak Girkino, buvo sunaikinta ir karinė technika, stovėjusi prie pat tos improvizuotos bazės Makijivkoje.

„Kalbant apie aukų skaičių, kol kas nėra galutinių skaičių, nes daug žmonių dingo (liko po griuvėsiais). Bet kokiu atveju žuvusiųjų ir sužeistųjų skaičius siekia šimtus. Buvau įspėtas, kad taip gali nutikti vėl bet kurią akimirką, nes tai ne vienintelė panaši personalo ir įrangos vieta HIMARS raketų naikinimo zonoje“, – tęsė Strelkovas ir pridūrė, kad neskelbs net apytikslių nuostolių skaičių.

(40)
(0)
(40)

Komentarai ()

Susijusios žymos: