NATO gresia krizė, nes Europa nusistačiusi prieš karinę galią, sako Pentagono vadovas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Talkatif 2010-03-01 09:25
Epitetų saviraiška matau nesiskundžiate. Talentingas poetas... Bet blevyzgos, kad ir kokios jos būtų teisingos, vistiek tik blevyzgos. Straipsnis ne apie technikos subtilybes, o apie tai, kad Europa nebenori pinigų mėtyt tam, kas neduoda pelno. Čia ne pacifizmas (dar vienas saldafonikų baubo terminas), čia praktiškumas. Ir jokie išvedžiojimai žmonių neįtikins. Žmones įtikins nebent teroro aktai. Tad lauksim Osamos vaiduoklio darbų. Labai gražios jūsų kalbos, kol neišgirsti kitos pusės - karo veteranų, kitų ragavusių parako. Tada visi tie išvedžiojimai apie investicijas, taktikas, technologijas, visas tas saldafonikų džiaugsmas tampa toks nereikšmingas ir niekingas. Ko jūs myžat ir vargstat kažką bandydami įrodyt? Nuomonę tikitės mužikų bendravimo kultūra kam nors pakeist? Savam prote? Ko jūs čia bijot? Žmonės investuoti į karo pramonę privers jėga. Šitai išbandyta ir puikiai veikia. O reziumuojant galiu pasakyti, kad Lietuva šiandien gyvena tokiom nuotaikom, kad su malonumu pasiduotų pusei pasaulio. Galim šiandien turėt, kad didžiausią armiją ir geriausias technologijas. Gyventojai patys nusiteikę parsiduodat bet kam.
lightfire 2010-03-01 10:34
vėlgi, kalbat "gyventojų", :Lietuvos" vardu, ar tokių nusivylusių minios, politinių prostitučių,9 klases baigusių pijokų vardu? Taip, tokie su gėlėmis sutiko ir Stalino tankus ir 1991m su Jedinsto autobusais suvežti ėjo "darbo liaudį" ginti, apsisnarglėję su raudonomis vėliavomis dešros reikalavo. Taip, tokie kvislingai pasiryžę pasiduoti bet kam, tad labai norėtųsi,kad sveikoji visuomenės dalis (o jos dar yra didelė dalis) pagaliau atsakingai išrinktų tokius žmones, kurie neprivestų šalies ant štai tokios ribos, kur nusivylusių liumpenų žodis - vis svarbesnis.
Talkatif 2010-03-01 10:47
Nesuprantu dėl ko čia jūs šikna asfaltą ariate ir epitetais spjaudotės. Jau įtikinote savo poetiniais sugebėjimais. Nebevarkit daugiau.
lightfire 2010-03-01 11:45
Argumentuotai kritikai epitetai nemaišo, o tamstos argumentų nematyti, tik purkštavimai, tad vaidinkit toliau nustebusį..