Okupantai skelbia, kad prie Soledaro prasidėjo pragaras: „Ukraina viską šluoja, „Wagner“ lavonais nuklota visa žemė“  ()

Rusijos Federacijos gynybos ministerija ir „Wagner“ jau spėjo pranešti apie Soledaro užgrobimą. Tačiau Ukrainos generalinis štabas neigia propagandą: kovos už miestą tęsiasi. Ukrainos ginkluotosios pajėgos atremia įsibrovėlių atakas ir užima pozicijas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-01-14 Okupantai skelbia, kad prie Soledaro prasidėjo pragaras: „Ukraina viską šluoja, „Wagner“ lavonais nuklota visa žemė“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Liaudies deputatas ir tinklaraštininkas Boryslavas Bereza paskelbė okupanto komentarą apie tikrąją situaciją Soledare, kuris patvirtina Ukrainos generalinio štabo pranešimus.

Pasak ruso, miesto teritorijoje yra „mėsmalė“, visa žemė nusėta „Wagner“ samdinių lavonais.

„Dabar „Wagner“ turi perplaukti upę, o Ukrainos ginkluotųjų pajėgų MLRS ir artilerija ten viską sušaudė, pliekia kaip šaudykloje, be to, ten daug snaiperių. Iš viršaus nuolat sukasi dronai, kurie ir seka, ir meta granatas. Nėra kur slėptis, viskas atviroje erdvėje. O oras toks, kad tokiomis sąlygomis sužeistas užpuolikas beveik neturi šansų: net jei kraujas sustos bėgęs, karys sušals. Neįmanoma evakuotis iš ten. Visi žūsta“, – komentavo okupantas.

 

Ukrainos kariškiai taip pat prašo civilių netikėti Rusijos gynybos ministerijos pranešimais, jie toliau kovoja Soledare ir miesto neapleido.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(112)
(2)
(110)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: