Vaizdai lyg po atominės bombos sprogimo – skelbiamas šiurpus video kas liko iš Ukrainos miesto Marjinkos (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2023-01-18 20:59
Šituos video rusai vėliau žiūrės. Turės žiūrėti.
Absoliutas 2023-01-18 23:13
Stai kaip atrodo ‘rusiskasis pasaulis’ kury jie nesa i gretimas valstybes.
donatasv 2023-01-18 23:18
Kai aš sakau, kad Krymą ir Dombasą palikt buferine zona, tai sakau ne dėl to, kad man rūpi putino veidas. Bet būtent taip aš įsivaizduoju likučius iš tų miestų kuriuose vyks susirėmimai. Negyva žemė... Dabar Ukraina apginta kaip valstybė, rusijai sankcijos ir atskyrimas per laiką padarys didelę žalą. Gyvenimas negerės, gintis gal ir pajėgs, bet atakuoti jau sunkiai. Putinas kiek temps 10 metų? Po viso to rėžimas vistiek turės keistis. Nes rusas visad prisimins laikus, kaip gerai gyveno kol ėmė vakarų pinigus už išteklius. Tada ir atsiims atgal su istoriniu ir kultūriniu paveldu, o ne griuvėsių ir lavonų nusėtą žemę. Aišku derybose reikia išspausti, kad tai yra ginčytina teritorija, ne Rusijos žemė, kitu atveju nesigaus.
Hmz 2023-01-19 12:56
Po WW2 sąjungininkų administruojamose zonose taip ir buvo. Nori nueiti į kiną - atnešk pažymą, kad peržiūrėjai dokumentinį filmą apie nacių nusikaltimus. Va taip palengva ir atkodavo fricams smegenis.
Benediktas 2023-01-19 13:23
Tai tuose okupuotuose miestuose, tuoj neliks šauktinio amžiaus vyrų - nes ką Rusija daro visada - tai siunčia daugiausia, pirmiausia žmones iš okupuotų teritorijų. Ir jie jau dauguma seniai yra po žeme arba isvyko kitur. Namai stovi nesugriauti, o vyrai - po žeme. Ir dar kitais metais dar kitais metais, kai kurie nepilnameciai taps pilnameciais ir juos mes i karą. Pvz Ukrainieciai kur puola -tai jie nesugriauna miestų, o juos apsupą, atkerta priesui tiekimo linijas, ir priesas priverstas sprukti. Todel jei duotu daug tanku, kitos sarvuotos technikos, tai panasiai bus ir su Donecku ir Luhansku - nespes rusai sugriaut miestų.