[Žinios trumpai] Skelbiamos nerimą keliančios katastrofos Brovaruose detalės: sraigtasparnis užsidegė dar ore, pilotas rinkosi mažiausią taikinį (Video)  ()

Liudininkė teigia mačiusi, kad sraigtasparnis su Vidaus reikalų ministerijos vadovybe degė dar ore.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lėktuvo katastrofa Brovaruose, per kurią žuvo vaikai ir Vidaus reikalų ministerijos vadovybė, įvyko apie 08:00 ryte, kaip tik tuo metu, kai vaikai buvo leidžiami į darželį. Tai pasakojo mokytoja, tapusi įvykio liudininke.

„Iš pradžių zvimbė, tarsi kažkas skraidytų. Nutilo, o paskui, po švytėjimo, išgirdome sprogimą“, – pasakojo moteris.

Anot jos, po sprogimo visi atsigulė ant grindų, o paskui greitai evakavosi į slėptuvę. Moteris patikslino, kad jai pavyko pasiimti keturis vaikus, tačiau tėvai iškart juos išsivežė.

Naujausiais duomenimis, tragedija jau nusinešė 18 gyvybių. Be to, per sraigtasparnio katastrofą buvo sužeisti 29 žmonės.

Ukrainos karo korespondentas Andrijus Caplienko savo „Telegram“ kanale paskelbė vaizdo įrašą su liudininkės, kuri matė, kas atsitiko sraigtasparniui prieš jam atsitrenkiant tarp sodo ir namo, parodymus.

 

Ji tvirtina, kad sraigtasparnis su Vidaus reikalų ministerijos vadovybe jame degė dar būdamas ore.

„Jis sukosi, degė ir nuskrido ta kryptimi. Kaip suprantu, jis pasirinko objektą, kuris buvo mažiausias (dviejų aukštų, o šalia yra dešimties aukštų)“, – pasakojo liudytoja.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(8)
(19)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: