Putinas išsigando savo generolų: Brianske laukia įdomūs įvykiai  ()

Incidentas Briansko srityje parodė, kad dabartinė Rusijos valdžia yra visiškai bejėgė. Po sėkmingo „Rusijos savanorių korpuso“ žygio į Briansko sritį galima tikėtis pakartotinių „incidentų“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai „24 kanalui“ pasakojo karo ekspertas Jurijus Fiodorovas. Pasak jo, paaiškėjo, kad už Rusijos sienos kontrolę atsakingos struktūros nesugeba atlikti savo užduočių, o karas jau persikelia į Rusijos teritoriją.

Pirmoji kregždė

Jurijus Fiodorovas mano, kad incidentas Briansko kaimuose yra „pirmoji kregždė“ Rusijai. Šis „žygis“ „Rusijos savanorių korpusui“ pasirodė sėkmingas, o tai reiškia, kad po jo seks ir kiti.

Karo ekspertas pažymėjo, kad jei šie „žygiai“ pasikartos, reikėtų tikėtis panašių V. Putino režimo veiksmų – jo nekompetencijos ir bejėgiškumo demonstravimo.

„Paaiškėjo, kad visa milžiniška Rusijos saugumo tarnybų sistema, skirta apsaugoti ne tik Vladimirą Putiną, bet ir paprastus Rusijos piliečius, o tam ji ir egzistuoja, parodė savo visišką nekompetenciją“, - sakė Fiodorovas.

Kodėl Putinas nieko nenubaudė

Jurijus Fiodorovas mano, kad Rusijos diktatorius bijo bausti Rusijos generolus, nes supranta, kad jo valdžia remiasi tik į juos. Pasak karo eksperto, V. Putinui svarbu išlaikyti kariuomenės generolų lojalumą. Šis lojalumas išlaikomas leidžiant V. Putinui pelnytis iš generolų neteisėtos ekonominės veiklos.

 

Karas jau persikėlė į Rusijos teritoriją

Karo ekspertas mano, kad šis „žygis“ parodė, jog karas jau yra pačioje Rusijoje. Be „Rusijos savanorių korpuso“ vizito, Rusijoje sprogdinami objektai, skraido dronai ir kyla gaisrai.

Beveik tuo pat metu Rusijos teritorijoje suintensyvėjo niekada anksčiau nebuvusi įvairiausių sprogimų banga, gaisrai, dronai, vis pasirodo kažkokie neatpažinti skraidantys objektai, kurie kartkartėmis krenta, sukelia sprogimus, o Rusijos priešlėktuvinė gynyba nieko negali padaryti. Fiodorovas pridūrė, kad rusai net nepagalvojo, kad jiems ant galvų gali kas nors nukristi, bet kai tai vyksta Ukrainoje, rusams tai yra normalu.

 

Incidentas prie Briansko: svarbiausia

Rusijoje bręsta susipriešinimas. Po vėlesnių „Rusijos savanorių korpuso“ prasiveržimų Briansko srities teritorijoje rusai situaciją vertins kitaip, tačiau dabar jie incidentą vertina kaip pavienį įvykį.

V. Putino reakcija į diversantų proveržį buvo absurdiška ir minkšta. Rusai tikėjosi, kad diktatorius imsis ryžtingų žingsnių Ukrainai nubausti, bet išgirdo nesąmones apie rusų kalbos ir kultūros engimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(33)
(1)
(32)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: