[ŽT] Rusijai neliktų jokio šanso! Reznikovas skelbia neįtikėtiną planą, kaip Ukrainoje sukurti monstrinę valstybę (Video)  ()

Kario profesija tarp ukrainiečių turėtų tapti tendencija, o karinė tarnyba – praeitis, mano gynybos ministras.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Oleksejus Reznikovas pasisakė už rimtus pokyčius Ukrainos kariuomenėje. Jo nuomone, Ukrainai karinės tarnybos gali nebereikėti. Apie tai ministras kalbėjo interviu „Liga.net“. Rusija net ir po ukrainiečių pergalės norės keršto, todėl šalis turi kario profesijos kultūrą paversti tendencija.

„Vienintelė garantija, kad tokia invazija nepasikartos, yra stiprus saugumo ir gynybos pajėgų sektorius, taip pat rezervistų armija“, – sakė O. Reznikovas.

Ukrainos kariuomenė turėtų būti pagrįsta visų suaugusiųjų gebėjimu turėti ginklus ir noru įgyti papildomą karinę specialybę, kurią jie patys pasirinktų. Pavyzdžiui, kaip Izraelis.

Gynybos ministras pasiūlė tokį variantą: kiekvienas ukrainietis, sulaukęs 18 metų, pradeda lankyti specialius mokymo kursus – medicinos, šaudymo, kovinio koordinavimo – vėliau artėja specializacijos pasirinkimas (kulkosvaidininkas, bepiločio orlaivio operatorius ir pan.). Pats žmogus turi nuspręsti, ką nori studijuoti ir kasmet lankyti mėnesinius mokymo kursus. Reformos pabaigoje didžioji dalis gyventojų turėtų turėti oficialiai registruotus šaunamuosius ginklus su periodiškai atliekama patikra.

 

Tokiomis sąlygomis priešas dešimt kartų pagalvos prieš puldamas šalį, kurioje kiekvienas pilietis „gali iš po lovos paimti kulkosvaidį ir priešintis“, – apibendrino O. Reznikovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(94)
(0)
(94)

Komentarai ()