„Tai, ką matėme Baltarusijoje, buvo kažkas neįtikėtino“. Lukašenka skelbia, kad sučiupo slaptą agentą, susprogdinusį A-50  (1)

Baltarusijos prezidentu save laikantis Lukašenka paskelbė sulaikęs „Ukrainos teroristą ir jo bendrininkus“, kurie, kaip įtariama, dalyvavo lėktuvo A-50 atakoje Mačiuliškių aerodrome.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-07 „Tai, ką matėme Baltarusijoje, buvo kažkas neįtikėtino“. Lukašenka skelbia, kad sučiupo slaptą agentą, susprogdinusį A-50  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai praneša „BelTA“.

„Ukrainos saugumo tarnyba bei Centrinės žvalgybos agentūros vadovybė arba iš šono, arba už nugaros, vis rengia operacijas prieš Baltarusijos Respubliką. Buvo paruoštas teroristas. Jis yra rusas, turi rusišką ir ukrainietišką pasą. Gimė Krivij Rihe, gyveno Kryme. Kai kurie giminaičiai Austrijoje, dalis liko Kyjive. Jis, matyt, buvo užverbuotas Ukrainos specialiųjų tarnybų 2014 m. Puikiai išmano IT technologijas. Jis ruošėsi vykdyti teroristinius aktus“, – sakė Baltarusijos diktatorius.

Anot Lukašenkos, Ukrainos specialiųjų pajėgų atstovai „paruošė diversantą“ ir naudojo „aukštąsias technologijas“. Gali būti, kad Lukašenka taip kalba todėl, kad nėra matęs drono.

 

„Tai, ką matėme operacijoje Baltarusijoje, buvo tikrai kažkas neįtikėtino. Buvo įtrauktos aukščiausios technologijos. Viso to jis buvo apmokytas daugiau nei per mėnesį. Po apmokymų jis buvo nukreiptas į mūsų teritoriją." – pridūrė Lukašenka.

(1)
(20)
(-19)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: