Gali būti grandiozinė katastrofa: „Wagner“ baigia patekti į didžiulį katilą  ()

„Prigožinas turi didelių problemų“, - Svitanas sako, kad okupantai gali patekti į katilą prie Bachmuto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Romanas Svitanas pareiškė, kad „Wagner“ gali atsidurti operatyvinėje apsuptyje prie Bachmuto.

Prie Bachmuto, Severske, Bilohorivkoje, Slovianske, Kramatorske, Družkivkoje ir Konstantinivkoje esančios Ukrainos karinės pajėgos yra sutelktos pakankamai gausiai, kad galėtų smogti „Wagner“ iš užnugario. Jie gali eiti į užnugarį iki Popasnos, ir tada visa „Wagner“  grupuotė, kuri dabar yra ištempta tarp Bachmuto ir Solidaro, atsidurs operatyviniame katile.

Tai sakė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Romanas Svitanas, duodamas interviu Jevgenijai Kutnovai „YouTube“ kanalui „Politeka Online“.

„Dabar Prigožinas turi didelių problemų“, - sakė karo ekspertas. - „nes neaišku, kur jie tada bėgs ir ko prašys. Jie net nesuprato, į ką įlindo.

 

Pulkininkas paaiškino, kad „Wagner“ išėjo į priekį, juos paleido rusų generolai. O eidami į priekį jie suprato, kad už nugaros ir abiejose pusėse nieko nėra, tik ukrainiečių daliniai, pasiruošę juos sudraskyti į gabalus.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(261)
(9)
(252)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: