„Melagių ir šizofrenikų šalis“. Butusovas paviešino, apie ką prisipažino „Z-propagandistas“  ()

Rusijos karo propagandistai atvirai pripažįsta, kaip Rusija tikslingai trukdė Minsko susitarimų įgyvendinimui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po metų karo Rusijos karo propagandistai ėmė pripažinti, kad Rusija net nesistengė laikytis Minsko susitarimų, tikslingai pažeidinėdama paliaubas apšaudydama ukrainiečių pozicijas. Vienas iš vadinamųjų karo Z-korespondentų Michailas Andronikas savo „Telegram“ kanale atvirai prisipažino, kad Maskva jau 8 metus apgaudinėjo Ukrainą ir visą pasaulį, fronto linijoje slapta naudodama draudžiamus ginklus.

Ukrainos karo žurnalistas Jurijus Butusovas savo kanale „Telegram“ atkreipė dėmesį į Rusijos propagandisto pareiškimą. Andronikas gyrėsi, kaip įsibrovėliai 2016–2017 metais šaudė į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijas Minsko susitarimais uždraustais didelio kalibro ginklais.

 

„Rusijos propagandistai pamiršo, kad 8 metus melavo apie Minsko susitarimų laikymąsi, ir su džiaugsmu pasakoja, kad būtent Rusija pažeidė paliaubas, tiekė ginklus ir melavo, kad neva neapšaudo Ukrainos. Ir tada patys rusų samdiniai džiaugiasi, kaip šauniai šaudė į ukrainiečius. Melagių ir šizofrenikų šalis vėl atsiskleidė“, – pabrėžė Butusovas.

(60)
(1)
(59)

Komentarai ()

Susijusios žymos: