Medvedevas tiesiog įsiuto! Pasirodė peticija dislokuoti JAV branduolinius ginklus Ukrainoje  (1)

Ukrainoje pasirodė peticija dėl JAV branduolinių ginklų dislokavimo. Buvęs Rusijos prezidentas Dmitrijus Medvedevas pripažįsta, kad po tankų ir naikintuvų Vakarai nuspręs perduoti Ukrainai branduolinius ginklus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovo 30 d. Ukrainos prezidento interneto svetainėje buvo užregistruota peticija, kurioje raginama dislokuoti Jungtinių Valstijų branduolinius ginklus Ukrainoje arba pačiai Ukrainai kurti savo branduolinius ginklus. Peticijos tekstas paskelbtas prezidento Volodymyro Zelenskio interneto svetainėje.

Rusijos saugumo tarybos pirmininko pavaduotojas Dmitrijus Medvedevas į Ukrainos prezidento interneto svetainėje paskelbtą peticiją dėl branduolinio statuso atkūrimo reagavo pasiūlydamas Rusijai parengti peticiją dėl prevencinio branduolinio smūgio. Apie tai buvo pranešta Kremliaus atstovo spaudai „Telegram“ kanale.

D. Medvedevas, kuris taip pat yra Rusijos karinės-pramoninės komisijos pirmininko pirmasis pavaduotojas, pasiūlė parengti Rusijos „peticiją dėl išankstinio (arba prevencinio) branduolinio smūgio“, jei JAV prezidentas Joe Bidenas („demencija sergantis senelis“ – D. Medvedevo terminologija) į Kijevą atveš „lagaminą su kodais“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(33)
(-29)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: