Pavojingiausias žmogus šalia Putino: žvalgyba skelbia, kas iš tikro pradėjo karą prieš Ukrainą  ()

Sprendimą įsiveržti į Ukrainą žinojo trys ar keturi žmonės iš V. Putino aplinkos.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-31 Pavojingiausias žmogus šalia Putino: žvalgyba skelbia, kas iš tikro pradėjo karą prieš Ukrainą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiosios žvalgybos valdybos atstovas spaudai Andrijus Jusovas davė didelį interviu Ukrainos spaudai, kuriame atkreipė dėmesį į 2022 m. vasario 24 d. įvykius. Pasak jo, apie artėjančią invaziją žinojo tik trys ar keturi žmonės iš Rusijos diktatoriaus aplinkos.

Tarp jų buvo Rusijos saugumo tarybos sekretorius Nikolajus Patruševas, portalui Gazeta.ua sakė atstovas spaudai.

A. Jusovas priminė neseną N. Patruševo pareiškimą, kuriame jis teigė, kad neva „du kartus išgelbėjo JAV nuo visiško žlugimo“. Be to, jis dar kartą pagrasino Vakarams turįs „superginklą“, galintį sunaikinti visus priešus.

Rusija šiandien yra savotiška uždara visuomenė, kurioje pagrindinius klausimus aptaria minimalus skaičius žmonių. Kremliuje nėra tokio dalyko kaip klausimų iškėlimas viešai diskusijai: kaip vienas žmogus pasakys, taip ir bus.

 

Visus sprendimus Rusijoje priima tik vienas asmuo, kuris netrukus taps V. Putino įpėdiniu. Daugelio Rusijos žiniasklaidos priemonių nuomone, V. Putino vietą gali užimti Rusijos saugumo tarybos sekretorius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(39)
(-30)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: