[ŽT] „Vadinkite mane putinistu“ - prezidento sūnus nori siųsti karius į Maskvą  (3)

Generolo Muhuzi Kainerugabos teigimu, Rusijos Federacija yra sena ir istorinė Ugandos draugė, todėl jos sostinę reikės saugoti nuo „imperialistų“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovo 30 dieną Ugandos prezidento sūnus generolas Muhuzi Kainerugaba padarė keletą pareiškimų apie savo šalies „draugystę“ su Rusija. Pavyzdžiui, jis paskelbė, kad yra pasirengęs siųsti karius ginti Maskvos nuo „imperialistų“. Apie tai jis parašė savo „Twitter“ paskyroje.

„Jei norite, vadinkite mane „putinistu“, bet mes, Uganda, siųsime karius ginti Maskvos, jei jai kada nors grasins imperialistai!“ — pasakė generolas.

Be to, Kainerugaba pasakė, kad Ugandos kariai, Kremliaus vadovybei leidus, yra pasirengę dalyvauti „mūšyje dėl Stalingrado“. Stalingradas buvo SSRS miesto pavadinimas, kuris 1961 metais buvo pervadintas į Volgogradą. Iki 1925 metų gyvenvietė vadinosi Caricinu.

 

Generolas taip pat rašė, kad Rytų Europoje laimės Rusija, Kinija, Afrika, Indija ir Pietų Amerika. Jo nuomone, apie 75% žmonijos nugalės 15% žmonių, gyvenančių Vakaruose.

 

„Afrikoje prezidentu Putinu tikime tik kalbant apie Rytų Europą. Vakarai švaisto laiką nenaudingai proukrainietiškai propagandai. Ukrainoje turi laimėti Rusija, Kinija, Afrika, Indija, Pietų Amerika. 75 proc.  žmonijos laimės prieš 15 proc.“, – rašė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(62)
(-60)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (3)