„Jis turėtų gauti bausmę iki gyvos galvos“. Kas nutiko „Paša-Mercedes“  (1)

Ukrainos savanorių armijos vadas Jarošas pasisakė apie skandalą dėl Ukrainos Ortodoksų Bažnyčios metropolito Pavelo Lebedo veiksmų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos Ortodoksų Bažnyčios Maskvos patriarchato metropolitas Pavelas (Lebedas), Ukrainoje plačiai žinomas pravarde „Paša-Mercedes“, turėtų būti nuteistas kalėti iki gyvos galvos ir sėsti į kalėjimą, kad išpirktų savo nuodėmes prieš Ukrainą. Tai pareiškė Ukrainos savanorių armijos vadas Dmytro Jarošas, komentuodamas Kijevo Ševčenkovskio rajono teismo sprendimą skirti buvusiam Šventojo Užmigimo vienuolyno abatui namų areštą dviem mėnesiams.

Lebedas įtariamas etninės ir religinės neapykantos kurstymu.

Savo „Facebook“ puslapyje Jarošas pareiškė, kad visi išdavikai, kolaborantai ir korumpuoti pareigūnai, kurie daugelį metų turtėjo parazituodami, turėtų atsidurti už grotų.

„Tokie žmonės, kaip „Paša-Mercedes“, turėtų būti nuteisti kalėti iki gyvos galvos... Tegul tie gyvuliai tampa asketais ir ten, už grotų, meldžiasi (jei gali) bei išperka savo nuodėmes... Kolaborantai, išdavikai, valstybės pareigūnai-korupcionieriai, visokio plauko niekšai, parazituojantys ant ukrainiečių prakaito ir kraujo, turėtų būti neutralizuoti. Alternatyvos nėra! Šlovė ukrainiečių tautai!“ - rašo Jarošas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(220)
(5)
(215)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: