Tėvo kopija: Putino asmens sargybinis papasakojo visą tiesą apie slaptą dukrą (Video)  ()

Dauguma žurnalistų paskelbtų duomenų apie V. Putino, jo vaikų ir meilužių gyvenimą yra tiesa.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Federalinės saugumo tarnybos darbuotojas Glebas Karaulovas, asmeniškai dirbęs su diktatoriumi Putinu, sako, kad dauguma skelbtos informacijos apie Rusijos diktatoriaus vaikus ir jo asmeninį gyvenimą yra tiesa.

Kaip interviu projektui „Dossier“ sakė iš Rusijos pabėgęs Karaulovas, jis derindavo susitikimų detales vietose, kur lankėsi V. Putinas ir jo komanda. Jo kolegos dirbo tą patį darbą, tik skirtingose ​​Putino rezidencijose – Sočyje ar Sankt Peterburge.

Pasak pareigūno, dauguma žurnalistų paskelbtų duomenų apie V. Putino, jo vaikų ir meilužių gyvenimą yra tiesa.

Visų pirma, Putinas turi nesantuokinę dukrą iš milijardierės Svetlana Krivonogich. Pirmą kartą informacija apie ją žiniasklaidoje pasirodė tik prieš trejus metus. 2003 metais Krivonogich pagimdė Putino dukrą Elizavetą (Luizą). Už tai ji buvo dosniai apdovanota - jai priklauso 2,8% banko „Rossija“, nekilnojamojo turto Rusijos Federacijoje už 7 milijardus rublių, prabangūs apartamentai Monake, dalis laivybos, Sankt Peterburgo striptizo klubas ir kurortas „Igora“, kurį jį valdo kartu su Jurijumi Kovalčiuku, vadinamu asmeniniu Putino bankininku.

Krivonogich ir Putiną nuo 1990-ųjų siejo ilgalaikė draugystė. Po 2000 metų Krivonogich staiga praturtėjo. Jos aplinkoje pasirodė daug įtakingų V. Putino komandos politikų. Remiantis viešai neatskleista informacija, tada ji tapo diktatoriaus meiluže. Už ryšius su Putinu JK įvedė sankcijas Krivonogich.

 

20-metė Elizaveta Putino pavardės nenešioja, o socialiniuose tinkluose save vadina Luiza Rozova. Tačiau jos tėvavardis yra Vladimirovna. Viešumoje mergina dažnai slepia veidą.

Retuose kadruose, kuriuose galima pamatyti Elžbietos veidą, nesunku įžvelgti fantastišką panašumą į Putiną. Kai kurie fizionomikai mano, kad Putinas ir jo dukra turi daugiau nei 70% panašių bruožų.

Gimus Elžbietai, Putinas buvo oficialiai vedęs Liudmilą Škrebnevą, su kuria užaugino dvi dukras. Apie skyrybas diktatorius paskelbė tik po 10 metų – 2013 m. Karaulovo teigimu, FST yra įprasta nekalbėti apie Putino vaikus ir net garsiai neminėti jų vardų. Tai taikoma ir Elžbietai, ir trims Putino vaikams iš Alinos Kabajevos.

 

Prieš visapusišką Rusijos invaziją į Ukrainą Elizaveta turėjo atvirą „Instagram“ puslapį, kuriame gyrėsi savo kelionėmis, sėkme ir savo prekės ženklu. Tačiau neapsikentusi neapykantos kupinų komentarų, mergina uždarė puslapį ir paslėpė nuotrauką.

Karaulovas pastebėjo, kad V. Putino dukras saugo FST pareigūnai. Kalbama apie vyriausias dukras -  Jekateriną Tichonovą ir Marią Voroncovą. Apsauga jas lydi visur, kur jos apsistoja.

Apie Putino meilužę Aliną Kabajevą ir jų bendrus vaikus FST nekalba. Kartais pareigūnai kalba apie V. Putino ir Kabajevos bendrą gyvenimą, tačiau jų santykių detalės žinomos ribotam žmonių ratui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(4)
(14)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: