„Rengiame n*^#%*@ peticiją“. Skelbiama, kokį pareiškimą padarė įsiutusi ukrainietė (Video)  ()

Moteris piktinosi, kad sulaukia priekaištų dėl ukrainiečių kalbos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainietė viešai pasiūlė „atskirti Užkarpatę nuo Ukrainos“, o karius iš regiono grąžinti iš fronto.

Kaip rašo kanalas „Telegram“ kanalas „Realnaja Voina“, pasipiktinusi moteris tai pareiškė vaizdo žinutėje, reaguodama į ukrainiečių kritiką.

„Labai gražiai man ukrainiečiai rašo, sako: „Tu užaugai, klausydamasi ukrainietiškų dainų, kodėl nekalbi ukrainietiškai? Geras klausimas ir aš galėčiau atsakyti, bet turiu puikų atsakymą: man nusi**** į jūsų Ukrainą. O žinai kodėl? Nes Ukraina, išskyrus ukrainietišką pasą, man nieko nedavė“,  - kalbėjo įsikarščiavusi moteris.

Dar ji teigė neva negalinti susirasti darbo savo gimtojoje Užkarpatėje, o visas gamyklas ir gamyklas esą pastatė užsieniečiai. Todėl visi važiuoja dirbti į Čekiją.

Po aštrios kalbos ukrainietė pasakė, kad Užkarpatę apskritai reikia „atskirti nuo Ukrainos“. Tam ji siūlo sukurti peticiją.

„Rengiame n*^#%*@ peticiją ir atskiriame Užkarpatę nuo Ukrainos. O Užkarpatės vyrukus grąžiname iš fronto namo. Tada noriu pažiūrėti, kas kariaus šiame kare“, – sakė ukrainietė.

Galiausiai moteris pridūrė, kad „čekais slovakais niekas nesiskundė“, bet „pasidarė blogai, kai pateko į Ukrainą“.

 

Kaip pažymi kanalas, SBU jau turi informacijos apie šią „Užkarpatės filialo iniciatorę“.

„Todėl čia yra du variantai – arba ji „maloniai taps ukrainietiška“, arba, pagal įstatymus, už separatizmą ir raginimus nuversti valstybinę santvarką, jai gresia 5 metai kalėjimo“, – rašoma pranešime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(42)
(-7)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()