„Sako viena, daro antra, galvoja trečia“. Peskovas paaiškino, kodėl Rusija įsiveržė į Ukrainą  ()

Rusija dar kartą priminė istoriją apie tai, kaip „Vakarai apgavo Kremlių“ po Minsko susitarimų pasirašymo, nenorėdami vykdyti Maskvos sąlygų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-10 „Sako viena, daro antra, galvoja trečia“. Peskovas paaiškino, kodėl Rusija įsiveržė į Ukrainą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas pareiškė, kad neva Minsko susitarimų dėka Ukrainai buvo suteikta galimybė „žudyti rusus Donbase“. Atsakydama į tai Rusija buvo priversta 2022 m. vasario 24 d. pradėti vadinamąją „specialiąją karinę operaciją“, praneša Rusijos žiniasklaida.

Pasak jų, Rusija buvo apgauta per derybas dėl Minsko susitarimų, sudarytų su Vokietija, Prancūzija ir Ukraina, tai tik pablogino padėtį ir priartino visavertę invaziją į Ukrainą, kurią Rusijos valdžia ir toliau vadina „specialiąja karine operacija“.

„Taip, su Minsko susitarimais buvo kiaulystės žaidimas. Buvome apgauti ir tai tik pablogino padėtį. Tai įvairiais būdais paskatino Kijevo režimą ir atrišo jam rankas žudyti rusus jų pačių šalyje“, - sakė Kremliaus atstovas.

Tuo pat metu Rusijos Federacijos Tarybos pirmininkė Valentina Matvijenko pareiškė, kad Vakarai buvo užsiėmę Ukrainos ruošimu puolimui ir jei ne „specialioji karinė operacija“, pasekmės Rusijai būtų buvusios katastrofiškos. Ji apkaltino buvusį Prancūzijos prezidentą Francois Hollande'ą ir buvusią Vokietijos kanclerę Angelą Merkel, kad jie aštuonerius metus rengdami Minsko susitarimus „kvailino“ Rusiją.

 

Mes ne kartą susidūrėme tiesiog su melu – sako viena, daro kita, galvoja trečia“, - sakė ji.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(66)
(-62)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: