Buvęs Zelenskio patarėjas skelbia video, kuris drebina Ukrainą: „Zelenskis ir jo komanda įvykdė išdavystę“  (1)

Geo Lerosas, Ukrainos Aukščiausiosios Rados narys ir buvęs Zelenskio patarėjas, skelbia skandalingą pareiškimą - kaltina Zelenskį valstybės išdavyste.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis ir jo komanda įvykdė išdavystę, paskirdami FSB agentus į pagrindinius Ukrainos Saugumo Tarnybos postus.

Apie tai savo „YouTube“ kanale pranešė liaudies deputatas Geo Lerosas:

Geo Lerosas yra nepartinis Ukrainos Aukščiausiosios Rados narys, o 2019-2020 metais dirbo laisvai samdomu prezidento Volodymyro Zelenskio patarėju.

Liaudies deputatas išsamiai papapsakojo apie tai, kad Valstybinis Tyrimų Biuras neseniai paskelbė perimtus buvusio Ukrainos Saugumo Tarnybos vyriausiojo direktorato Kryme vadovo Olego Kuliničiaus ir jo vadovo, buvusio Ukrainos nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretoriaus pavaduotojo, Vladimiro Sivkovičiaus pokalbio įrašus. Jie aptarė, kaip svarbu į tinkamas pozicijas Ukrainos Saugumo Tarnyboje paskirti savus žmones.

 

Anot Leroso, Zelenskis asmeniškai atvedė į valdžią FSB agentus.

Be to, kaip pažymi Lerosas, tuometinis Ukrainos Saugumo Tarnybos vadovas Ivanas Bakanovas laikėsi FSB planų ir pakeitė tarnybos struktūrą. FSB agentas Naumovas skyrė savo žmones į pagrindines pareigas Ukrainos Saugumo Tarnyboje. Lerosas taip pat tikina, kad šie žmonės tebedirba Ukrainos Saugumo Tarnyboje.

(7)
(79)
(-72)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: