[ŽT] „Tai labai pavojinga“. Ždanovas skelbia apie didelį pavojų Ukrainai (video)  ()

Karo ekspertas Olegas Ždanovas teigė, kad dėl nesavalaikio Ukrainos kariuomenės išvedimo iš Bachmuto jos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas gali žlugti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastarosiomis dienomis visa žiniasklaida prieš Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimą buvo kupina antraščių apie slaptų Pentagono dokumentų nutekinimą. Šiame skyriuje verta paminėti informaciją apie Bachmutą. Kalbame apie tai, kad vasarį Ukrainos kariuomenės padėtis buvo kritinė ir tik įvedus atsargines palėgas, skirtas kontrpuolimui, ši situacija buvo stabilizuota. Kartu pažymima, kad dėl to Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas gali net žlugti.

Tai interviu su karo analitiku, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininku Olegu Ždanovu metu pasakojo „Politeka Online“ YouTube kanalo vedėjas Vadimas Gerasimovičius.

Tai labai pavojinga. Taip gali būti, – patvirtino ekspertas. Tada pulkininkas pridūrė, kad būtent dėl ​​šios priežasties jis visada pasisakė už greitesnį traukimąsi iš Bachmuto, kaip buvo Severodonetske, ir nedeginimą rezervų.

 

„Dabar gali pasirodyti, kad net jei mes laikome kokią nors miesto dalį, o viso Bachmuto ploto liko apie 20-25 proc., mes galime pasiekti finišą, bet negalėsime vykdyti kontrpuolimo, tai problema, todėl, mano nuomone, tai Ukrainai yra gana bloga situacija“, – sakė O. Ždanovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(31)
(20)
(11)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: