[ŽT] „Mes rasime šiuos monstrus. Ištrauksime juos iš po žemės!“ Ukraina dar nebuvo taip įsiutusi, SBU skelbia mirtiną medžioklę  ()

Dėl įvykdytos monstrinės Ukrainos kareivio egzekucijos pradėtas ikiteisminis tyrimas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-13 [ŽT] „Mes rasime šiuos monstrus. Ištrauksime juos iš po žemės!“ Ukraina dar nebuvo taip įsiutusi, SBU skelbia mirtiną medžioklę  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trečiadienį, balandžio 12 d., SBU paskelbė, kad pradėjo ikiteisminį šio karo nusikaltimo tyrimą pagal Ukrainos baudžiamojo kodekso 438 straipsnio 2 dalį. Tai reiškia karybos įstatymų ir papročių pažeidimą.

Tarnybos vadovas Vasilijus Maliukas pakomentavo Rusijos įsibrovėlių įvykdytą egzekuciją ukrainiečio kariui.

„Mes rasime šiuos monstrus. Ištrauksime juos iš ten, kur bebūtų: iš pogrindžio ar iš ano pasaulio. Bet už tai, ką jie padarė, jie tikrai bus nubausti“, - emocingai pabrėžė jis.

Primename, kad rusai paskelbė video, kaip nupjauna galvą gyvam Ukrainos kariui.

 

Vaizdo įrašas, atsižvelgiant į moralinį aspektą, nededamas. Tačiau dar kartą galime konstatuoti, kad rusai įrodė, kad yra karo nusikaltėliai. Jie dar kartą pažeidė Ženevos konvenciją, draudžiančią kankinti kalinius.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(0)
(45)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: