„Jis yra absoliučiai visiškas asilas ir p#$%^bolas!“. Prigožinas tiesiog įsiuto ant Medvedevo  (3)

Jevgenijus Prigožinas apkaltino buvusį „vagnerietį“, kuris atpažino žudikų balsus, melu. Prigožinas teigia, kad „Wagner“ jis išbuvo dvi dienas, todėl negalėjo nieko atpažinti.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-14 „Jis yra absoliučiai visiškas asilas ir p#$%^bolas!“. Prigožinas tiesiog įsiuto ant Medvedevo  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos privačios karinės bendrovės „Wagner“ įkūrėjas Jevgenijus Prigožinas paneigė, kad jo samdiniai dalyvavo žiauriai nužudant ukrainiečių karo belaisvį. Tai jis pareiškė „Telegram“ kanale „Kepka Prigožina“, atsakydamas į leidinio „Paper“ redakcijos klausimą.

Prigožinas komentavo projekto „Gulgau.net“ įkūrėjo Vladimiro Osečkino pareiškimą, kad ukrainiečių kario galvos nukirtimo vaizdo įraše dalyvavo „Wagner“ samdiniai. Savo išvadose Osečkinas rėmėsi buvusio „Wagner“ vado Andrejaus Medvedevo parodymais.

„Jau sakiau, kad vaizdo įraše niekaip neidentifikuojama nei „Wagner“, nei Bachmuto vieta. Kalbant apie Osečkiną, jis yra absoliučiai visiškas asilas ir p#$%^bolas. O dėl Andrejaus Medvedevo jau sakiau, kad jis yra šiukšlė, kuris dvi dienas buvo „Wagner“, ir kokį velnią jis gali identifikuoti“, - sakė Jevgenijus Prigožinas.

 

Verslininkas sakė, kad kaltinimai „Wagner“ kovotojų atžvilgiu yra neteisingi, ir pavadino juos „visiška nesąmone“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(40)
(-38)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (3)