„Tu esi š*#& krūva, o ne Rusijos karininkas“. Solovjovas užsipuolė Girkiną, išvadino jį išdaviku - kas nutiko? (Video)  ()

Rusijos propagandistas Vladimiras Solovjovas užsipuolė teroristą Igorį Girkiną-Strelkovą dėl nepagarbių žodžių apie diktatorių Vladimirą Putiną. Kremliaus ruporas pareiškė, kad kovotojas įžeidė Rusijos prezidentą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Savo tinklaraštyje I. Girkinas pavadino V. Putiną „faktiškai vis dar tautos lyderiu“, „kol jis nemirs arba nebus nuverstas“. Nusikaltėlis skundžiasi, kad rusai neturi kito prezidento, ir kad V. Putinas „pats sukūrė tokią nuostabią sistemą“.

Savo laidoje Solovjovas ėmė grasinti tiems, kurie įžeidinėja Rusijos Federacijos „aukščiausiąjį vadą“. Jis sakė, kad tikri „Rusijos patriotai“ to „nifiga nepamirš“.

„Tas menkysta, kuris vis dar negali suprasti, ar jis Girkinas, ar Strelkovas... Kuris nesugebėjo rasti fronto linijos ir nerišliai kalba... Elgiasi blogiau nei ukronacistai. Išdavikas. Koks tu rusų karininkas, jei taip sakai apie vyriausiąjį vadą. Tu esi š*#$ krūva, o ne Rusijos karininkas“, - piktinosi propagandistas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(17)
(-12)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: