„Jei yra problema, ji bus išspręsta“. Budanovas atsakė, kam naudingas slaptų Pentagono dokumentų nutekinimas  ()

Karo eigai duomenų nutekėjimas didelės įtakos nepadarys.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-14 „Jei yra problema, ji bus išspręsta“. Budanovas atsakė, kam naudingas slaptų Pentagono dokumentų nutekinimas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos žvalgybos vadovas Kyrylas Budanovas pareiškė, kad daugiausia naudos iš plataus masto slaptų JAV dokumentų nutekinimo turi Rusijos Federacija.

Interviu televizijai „ABC News“ jis sakė, kad Rusija „yra vienintelė naudos gavėja“.

„Galutinį atsakymą gausime tik baigę tyrimą... Turime ryšį su atitinkamomis tarnybomis Jungtinėse Valstijose –  nuo pat pirmos valandos mes pradėjome kalbėtis“, – sakė Budanovas.

Jis įsitikinęs, kad „nėra rizikos“, kad ši istorija pakenks Ukrainos ir JAV santykiams. Taip pat žvalgybos vadovas nesitiki didelės duomenų nutekėjimo įtakos karo eigai ir pažymėjo, kad informacinis karas nėra kažkas naujo.

„Jei yra problema, ji bus išspręsta. Jei problemos nebus, dar geriau. Tai neturės įtakos tikriems puolimo operacijos rezultatams“, – sakė jis.

 

Budanovo teigimu, artimiausiu metu „kiekvienas pamatys ir pajus kontrpuolimo rezultatus“. Jis taip pat pridūrė, kad šios puolimo operacijos sėkmė būtina ne tik ukrainiečiams, bet ir Vakarų partneriams, nes „be pergalių, anksčiau ar vėliau, iškils klausimas, ar verta toliau remti Ukrainą“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(1)
(21)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: