Oficialiai apskųstas Girkinas: skelbiama, kas jo laukia  ()

Rusų teroristas Igoris Girkinas-Strelkovas artimiausiu metu sulauks teisėsaugos dėmesio.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-14 Oficialiai apskųstas Girkinas: skelbiama, kas jo laukia  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Girkinas turi būti patikrintas dėl „Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų diskreditavimo“, nes viena Novosibirsko gyventoja dėl to kreipėsi į teisėsaugos institucijas, rašo „Telegram“ kanalas „Mash“.

„Poniai iš Novosibirsko nepatiko jo transliacijos ir kitos publikacijos socialiniuose tinkluose. Moteris, vardu Tatiana, kreipėsi į valdžią: pagal jos versiją, buvęs „DLR“ gynybos ministras gyvena Sankt Peterburge (kas toli gražu nėra faktas), todėl pranešimas automatiškai atiteko darbuotojams Sankt Peterburgo teritorijoje“, – rašoma pranešime.

Moteris teigė, kad „turi klausimą Strelkovui“. Vėliau „Mash“ pranešė, kad Rusijos Vidaus reikalų ministerija pradės tyrimą dėl galimo Girkino nusikaltimo - „Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų diskreditavimo“.

Kaltintojų teigimu, kovo 20 d. jis patalpino vaizdo įrašą, kuriame įžeidinėjo valdžią, patarė tylėti, nesiteisinti, o šalies vadovybę apkaltino tuo, kad karinės operacijos neprasidėjo 2014 m., kai, pasak jo, iš Charkivo pasiekti Odesą buvo galima beveik be šūvio“, rašoma pranešime.

 

„Jie taip pat prašo atidžiau pažvelgti į buvusio „DLR“ gynybos ministro „Piktų patriotų klubą“ ir patikrinti, ar nėra sukčiavimo. Neva Girkinas ir jo žmona rinko aukas specoperacijos reikmėms, tačiau niekaip apie jas nepranešė, todėl pinigai galėjo nukeliauti bet kur“, – pridūrė kanalas.

(18)
(0)
(18)

Komentarai ()

Susijusios žymos: