[ŽT] Į frontą grįžta vienas rimčiausių generolų: kas vyksta? (Foto)  ()

Vienas pagrindinių Rusijos generolų grįžta į frontą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas pagrindinių Rusijos generolų, oro desanto pajėgų vadas, Michailas Teplinskis, vėl grįžo į frontą. Iš šių pareigų jį atleido Rusijos generalinio štabo viršininkas Valerijus Gerasimovas.

Kaip pažymima JK gynybos ministerijos pranešime, Teplinskis tariamai vaidins svarbų vaidmenį vadovaujant okupantams fronte.

Labai tikėtina, kad Rusijos oro desanto pajėgų korpuso vadas Teplinskis grįš į svarbų vaidmenį Ukrainoje“, – praneša britų žvalgyba.

 

Pažymima, kad generolas Teplinskis, ko gero, yra vienas iš nedaugelio aukščiausių Rusijos karininkų, kurį gerbia paprasti kariškiai. Pastarosios žinios apie šio generolo atleidimą byloja apie didelę įtampą tarp Rusijos generalinio štabo frakcijų dėl Rusijos karinio požiūrio į Ukrainą.

2022 metų lapkritį Teplinskis įsakė „palyginti sėkmingam“ Rusijos karių išvedimui iš vakarinio Dnipro kranto. Už tai jis net buvo giriamas Rusijoje.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(17)
(-8)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: