Į Ukrainą atvyks super galingas „CAESAR desantas“: skelbiama, ką daro Danija (Video)  ()

Karo ekspertas Olegas Ždanovas sakė, kad artimiausiu metu Ukrainos ginkluotosiose pajėgose atsiras savaeigių ginklų CAESAR artilerijos batalionas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

O. Ždanovą nudžiugino žinia apie galingų ginklų tiekimą Ukrainai. Kovos Ukrainoje dažnai vadinamos artilerijos karu, todėl tokie ginklai yra būtini, norint susidoroti su priešu. Olegas Ždanovas paskelbė, kad Danija, seniai nusprendusi Ukrainai perduoti savaeigius pabūklus CAESAR, tai padarys per artimiausias dvi savaites.

Dar vieną analitinį Olego Ždanovo vaizdo įrašą galima peržiūrėti „YouTube“ kanale.

„Pradėkime nuo malonių naujienų. Šių metų pradžioje Danijos vyriausybė nusprendė perduoti Ukrainai visus 19 prancūzų gamybos savaeigius ginklus CAESAR (juos pirko iš Prancūzijos)“, – karo ekspertas džiugia žinia suskubo pasidalinti su ukrainiečiais.

Olegas Ždanovas sakė: „Šiuo metu situacija tokia: mūsų šauliai baigė mokymus su šiais CAESAR, o dabar jie bus gabenami kartu su savaeigiais pabūklais į Ukrainą. 19 jų yra visavertis artilerijos batalionas“.

 

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas taip pat paskelbė apie savaeigių pabūklų CAESAR perdavimo Ukrainai laiką: „Liko išspręsti tik techninius perdavimo klausimus. Kaip sakoma Danijos vyriausybėje, sprendimai priimti, planuojama, kad artimiausiomis dienomis, tai yra per savaitę ar dvi, į Ukrainą bus pristatyti visi CAESAR ir šis artilerijos batalionas taps Ukrainos gynybos pajėgų dalimi“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(105)
(1)
(104)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()